Paskelbti populiariausi žaidimų kompiuterių atstovai  (0)

„DigiTimes“ pranešė, kad pirmąjį 2015 metų ketvirtį didžiausiu žaidėjams skirtų nešiojamų kompiuterių tiekėju buvo „Asus“ kompanija. Kompanijos dalis rinkoje siekia apie 40 proc. ir lenkia kinų „Lenovo“. Atsižvelgta visų pirma į visus naujus įrenginius su „Nvidia“ vaizdo plokštėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antruoju rinkos lyderiu yra minėta „Lenovo“ kompanija, kurios dalis pasauliniuose tiekimuose siekia 30 proc. Dauguma kompiuterių parduodama vietinėje, kinų rinkoje, tačiau pažymima, jog Pekino kompanijos gaminiai taip pat populiarūs Europoje.

Trečioje vietoje puikuojasi „MSI“, o ketvirtoje – „Acer“. Jų bendroji dalis daugiausiai siekia 15 proc., o pagrindinė realizacijos rinka – Senasis Žemynas. Nepaisant to, jog pastebima bendra nešiojamų kompiuterių mažėjimo tendencija, žaidėjams skirti modeliai sulaukia vis didesnio populiarumo. „MSI“ jau prieš kurį laiką buvo pažymėjusi, kad nori sutiprinti šį savo segmentą.

Kita vertus, pastebima vis didesnė konkurencija, mat kiti gamintojai, kurie anksčiau nebuvo itin susidomėję žaidėjams skirtais produktais, dabar įveda tokias konstrukcijas į savo pasiūlą. Tai lemia dabartinių lyderių, priverstų mažinti kainas, pelno smukimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (0)