Naujas statybų skandalas Lietuvoje: su visais leidimais išdygo gyvenamas kvartalas teritorijoje, kurioje bet kokios statybos iš vis yra draudžiamos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Robkinas 2015-10-24 11:53
Šitokį korumpuotą valdžios aparatą reikia valyti pradedant nuo to, kuris uždėjo parašą tam statybų leidimui. Tokius veikėjus iškart lauk iš darbo.
Fikcija 2015-10-24 12:02
Ne lauk o i kalejima , antraip taip ir liksime valstybe su afrikos tipo veliava...
HDi 2015-10-24 12:55
Na ir dar nugriaut be jokių kompensacijų, kad kitiems mažiau kiltų noras kažką panašaus statyti.
Shinigami 2015-10-25 15:42
Nepadės. Dėl labai paprastos priežasties. Sumokėta buvo viršininkui, viršininkas pasiėmė kelių dienų atostogas, ir dėl to pasirašė jo laikinas pavaduotojas. Šitaip valdininkai elgiasi labai dažnai, kai nenori prisiimti svarbios atsakomybės (nesvarbu ar jiems sumokėta ar ne). Tiesiog kai reikia padėti parašą po svarbių sprendimų, po kuriuo turi padėti parašą (to reikalauja įstatimai arba "arbatpinigiai"), bet dėl to gali pradėti klebėti jo kėdės kojos. Jis išeina atostogų arba kažkur išvyksta kelioms dienoms. Paskiria savo pavaduotoja kuris ir padeda parašą, jis juk laikinas. Ir kaltų nebelieka. Žinoma, galėtu pakeisti įstatimus taip, kad valdininkas atsakytu už tokias savo "klaidas". Nulygintu visus pastatus, o "nukentėjusi" pusė galėtu kompensacijos reikalauti iš tu valdininkų asmeniškai. Bet taip tikrai nebus, niekas sau kojos nekiš. Nes tokie projektai be seimūnų įsikišimo neatsiranda.
sub 2015-10-26 13:27
Na už pažeidimus atsako ne pavaduotojas, ar l.e.p direktorius, o vadovas, nes juk jis yra vadovas ir be jo tokie sprendimai nepriimami iš principo. Tokį valdymo apartą valyt, tuos pačius prokurorus valyt - už tokius pasisakymus kad perbraižyt drausdinio teritoriją, dėl kažkieno nelegalių veiksmų, ar nusilenkti projekto statytojams - nu juokingai skamba. Tai mūsų valdžia, valdininkai, valstybės darbuotojai dirba verslininkų naudai, ar žmonių ir šalies? Nebesuprantu.
Simplicity 2015-10-26 14:03
Penktadienį gavę atleidimo lapelius ir išeitines kompensacijas, o nuo pirmadienio, be jokių konkursų ir atrankų, pradėjo darbą naujai įkurtuose savivaldybių skyriuose. Kalbant apie šį nesusipratimą su statybomis draustinyje, tai jis puikiai iliustruoja faktą, kad per paskutinius dešimt metų korupcijos pateisinimas valdininkų gretose tik sustiprėjo- jei Sabonį tampo po teismus dėl prieš dešimtmetį statytų botelių, tai čia pats aplinkos ministras siūlo ne namus griaut, o patį draustinį naikint.