Perversmas mobiliųjų įrenginių rinkoje – „Samsung“ patentuoja sulankstomą telefoną (Video)  (2)

JAV patentų biuras paviešino „Samsung“ paraišką, kuria norima patentuoti lankstomą elektronikos prietaisą. Šis telefono modelis gali pakylėti mobiliųjų įrenginių rinką į naują lygį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-12-03 Perversmas mobiliųjų įrenginių rinkoje – „Samsung“ patentuoja sulankstomą telefoną (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikėtina, kad viename iš paraiškos pavyzdžių rodomas lankstomas telefonas, bus vadinamas „Project Valley“, rašo Venturebeat.com.

„Project V“ taip pramintas dėl V formos sulenkus įreginį. Patente minimos kelios susukamos ir sulenkiamos konfigūracijos, tačiau daugiausiai kabama apie horizontalų įrenginį, atverčiamą kaip knyga.

Kol kas neaišku, ar abi įrenginio ekrano pusės simetriškai susilies jį užvertus, ar priešingai – ekranas bus išorinėse pusėse. Tačiau, pasak kūrėjų, lanksčiojo ekrano sprendimas leidžia projektuoti telefonus su ypač dideliais ekranais, kurie lengvai telpa kiekvienoje kišenėje.

„SamMobile“ skelbia, kad naujasis telefonas bus parduodamas tik didžiosiose Vakarų Europos rinkose ir Šiaurės šalyse, taip pat Pietų Korėjoje.

Patento paraiškoje taip pat yra ir „iPod“ piktograma. Nors „Samsung“ ir „Apple“ bendradarbiauja gamindami telefonų komponentus, bendrovės viena kitai yra pateikusios ieškinius dėl patentų pažeidimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(20)
(2)
(18)

Komentarai (2)