Kaip atsirado „iCamPRO“: „Po apiplėšimo supratau, kad visos šiuolaikinės kameros yra šlamštas - neužfiksavo jokio vertingo kadro“ (Video)  (4)

Ben­d­ro­vė „Amaryllo“ pri­sta­tė „iCamPRO“, ku­ri taps pir­mą­ja au­to­ma­ti­ne be­lai­de ap­sau­gos ka­me­ra ga­lin­čia ne tik fil­muo­ti, bet ir įra­šy­ti gar­są, at­pa­žin­ti as­me­nį, su­pras­ti kal­bą bei sek­ti įsi­bro­­vė­lius, pa­si­suk­da­ma 360° kam­pu. Vi­sa tai ir ki­tas fun­kci­jas už­tik­ri­na ju­de­sio da­vik­liai, vei­do at­pa­ži­ni­mo pro­gra­mi­nė įran­ga, ge­bė­ji­mas sau­goti duo­me­nis „de­be­sy­se“ ir in­te­gruo­ta 82 dB gar­su­mo sig­na­li­za­ci­ja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Prieš ketverius metus aš nusipirkau keturias kameras, siekdamas apsaugoti savo namus. Bet vieną kartą, kai buvau darbe, į mano namus įsilaužė plėšikas ir pavogė daugybę vertingų dalykų. Ir žinote ką? Aš negalėjau rasti jokio naudingo kadro, nurodančio nusikaltėlio tapatybę arba parodančio apiplėšimo detales. Plėšikas buvo gana protingas ir judrus, o tai padėjo jam išvengti visų keturių kamerų matomumo zonų.

Po apiplėšimo aš, mano šeima ir kolegos ilgai galvojome apie tai, kaip tokių dalykų išvengti ateityje. Štai kaip mes išradome „iCamPRO Deluxe“ – patikimiausią būdą savo būstui užtikrinti saugumą. Ši kompaktiška kamera-robotas yra aprūpinta dirbtiniu intelektu, kuris gali atpažinti veidus ir judesius, taip pat automatiškai seka nusikaltėlį. Ji viską pastebi. Jei jūs esate kaip aš ir mėgstate viską kas paprasta ir padaryta paties rankomis, jums patiks tai, kad „iCamPRO“ galite įsukti į įprastos lemputės lizdą“, – rašoma kameros reklamoje.

„iCamPRO“ kūrėjai „Kickstarter“ svetainėje pradėjo kameros gamybai reikalingų  lėšų rinkimo kompaniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(47)
(9)
(38)

Komentarai (4)