Geidžiamiausi 2015 metų interneto piratų filmai ir serialai  (3)

Pasibaigus metams, galima tradiciškai suskaičiuoti savo „derlių“. Štai autorių teisių gynėjai taip pat atliko 2015 metų analizę ir išsiaiškino, kurie filmai bei serialai, atsidūrę internetinėje erdvėje, sulaukė daugiausiai internautų dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie serialus, tarp interneto piratų neabejotinu lyderiu tapo „Sostų karai“. Šis fantastinis nuotykių serialas jau nuo pat antrojo sezono karaliauja tarp nelegaliai parsisiųstų duomenų. Štai penktąjį „Sostų karų“ sezoną internautai parsisiuntė iš viso 14,4 milijono kartų.

Antroje vietoje liko „Gyvi numirėliai“, sulaukę „tik“ 6,9 milijono parsisiuntimų. Pagrindinį trejetuką užbaigia „Didžiojo sprogimo teorija“ su 4,4 milijono peržiūrų.

„Sostų karai“ yra laikomas labiausiai internetinių piratų mėgstamu serialu nuo 2011 metų. Jis sugebėjo aplenkti serialą „Deksteris“, iki tol dominavusį nelegaliai parsisiunčiamų duomenų sąraše.

Ne tik serialai, tačiau ir filmai itin mėgstami interneto piratų. Šiais metais kinomanams buvo pasiūlytas nemažas arsenalas gerų filmų, todėl jų paklausa internete buvo išties nemaža.

Pirmąją vietą juodajame sąraše užėmė mokslinės fantastikos filmas „Tarp žvaigždžių“, kuris buvo parsiųstas beveik 47 milijonus kartų.

Antroje vietoje atsidūrė filmas „Greiti ir įsiutę 7“, kurį internautai atsisiuntė beveik 45 milijonus kartų. Finalinį trejetuką užbaigia „Keršytojai: Altrono amžius“ su 41,5 milijono atsisiuntimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(20)
(38)
(-18)

Komentarai (3)