„Kompiuteris kišenėje“: naujasis Acer flagmanas, kurį bus galima naudoti vietoj PC (Video)  (0)

Acer pasinaudojo galimybe CES 2016 parodoje paskelbti naujų detalių apie „Windows 10 Mobile“ operacinės sistemos valdomą išmanųjį telefoną „Liquid Jade Primo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis flagmanas buvo pristatytas praėjusiais metais Berlyne vykusioje parodoje IFA 2015. Gamintojas „Liquid Jade Primo“ vadina „kompiuteriu kišenėje“, kadangi prietaisas, dėl „Windows 10“ esančios funkcijos Continuum, gali būti naudojamas vietoj PC, išmanųjį telefoną prijungus prie išorinio ekrano – monitoriaus arba televizoriaus.

Naujiena išoriškai niekuo nesiskiria nuo „Acer Liquid Jade“ serijos prietaisų su „Android“. Galinėje išmaniojo dalyje simetriškai pagrindinei 21 megapikselių kamerai yra įmontuotas garsiakalbis, o pats skydelis yra plastikinis, nors atrodo kaip pagamintas iš šlifuoto metalo.

„Liquid Jade Primo“ techninės įrangos pagrindą sudaro šešių branduolių procesorius „Snapdragon 808“, 3 GB RAM ir 32 GB talpos vidinės atminties. Išmaniojo telefono 5.5 colių OLED ekranas yra apsaugotas tvirtu „Gorilla Glass“ stiklu su nežymiu užlenkimu kraštuose, kuris būdingas 2.5D dangoms. Flagmanas taip pat gali pasigirti 8 megapikselių priekine kamera ir USB Type-C jungtimi.

Acer paskelbė, kad išmanusis telefonas „Liquid Jade Primo“ su „Windows 10 Mobile“ EMEA (Europa, Artimieji Rytai ir Afrika) šalyse bus prieinamas nuo vasario už 569 € kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(10)
(0)
(10)

Komentarai (0)