Ar esate matę kažką panašaus? Cigaretfonas „Jupiter IO 3“ (Foto, Video)  (1)

CES 2016“ renginio metu pristatytas keistas daiktas – cigaretfonas „Jupiter IO 3“. Tai yra išmanusis telefonas-elektroninė cigaretė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys atrodo taip pat kaip įprastas išmanusis telefonas; vienintelis skirtumas – viršuje esantis dangtelis su išsikišusiu kandikliu. Vienas įdėklas kainuos 15 dolerių. Jo turėtų užtekti 800 įtraukimų.

Kalbant apie telefono dalį, žinomi tokie parametrai: 5.3 colių įstrižainės ekranas ir „Android 4.4 (KitKat)“ operacinė sistema bei baterija, kurios pajėgumais dalinasi abu įrenginiai (išmanusis telefonas ir elektroninė cigaretė), todėl jei daug rūkysite, ilgai telefonu nepasinaudosite ir atvirkščiai.

Kokia šio keistoko daikto kaina? Pagrindinė 3G versija turėtų kainuoti 300 dolerių, o kitą mėnesį turėtų būti taip pat išleistas 4G modelis, kuris kainuos 499 dolerius.

„The Verge“ apžvalgininkas Ben Popper „CES 2016“ metu išbandė cigaretfoną:

„Ar aš pasirengęs savo telefoną pakeisti „Jupiter“ įrenginiu? Žinoma, kad ne. Manau, kad tai tėra patrauklus įrenginys, kuriuo galbūt iš tikrųjų smagu naudotis kokiame klube, ypač jei sieki kokio nors išskirtinumo. Tik tiek“.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(0)
(22)
(-22)

Komentarai (1)