Dar vienas skundas dėl automobilį gadinančių „Lukoil“ degalų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas__ 2016-01-19 13:04
Tikrai keista - spaudoje iki šiol tik pora tokių atvejų. Jeigu jų degalai būtų blogi skundų būtų šiek tiek daugiau Pylė kontrabandą o dabar reikia pasiskųst...
Arns 2016-01-19 13:26
Man tai įdomiausias pastebėjimas,jog abu straipsniai publikuoti buvo Lrytas.lt, o jau nuo užvakar tame portale didžiausiais baneriais reklamuojama "Statoil" degalinė ir šūkis jog su jų degalais problemų nebus.
sanke 2016-01-19 13:52
Keista taciau, kai lankiausi lukoile pries mane vyrukas skundesi jog jam uzsalo ju degalai kurie buvo pilti pries keleta dienu, operatore atsove jog ju degalai kokybiski ir tikrai taip negalejo atsitikti ir kad priezasciu gali buti galybe... Keista galbut sutapimas, taciau as nemanau, kad si karta dumai be ugnies.
Viktoras1 2016-01-19 14:13
Kas galetu paneigti, kad tai nera Lukoil kerstas Lietuvai?
kestutisz 2016-01-19 14:20
Keista būtų jei nepasinaudotų situacija ir nepasireklamuotų - tai reikštų, kad marketingos skyrius veltui duoną valgo arba tokio tiesiog nėra.
kag 2016-01-19 14:41
Tegul adresus rašo.. Gal čia tik vienoje degalinėje taip. Be to ne visi skundžiasi žiniasklaidai ar eina į teismus.
Arns 2016-01-19 14:42
Žinant ankstesnes peripetijas su Lrytu, kai buvo dergiami potencialūs Žalgirio investuotojai, kaip buvo dergiamas "Snoras" (iki pradedant remti bc rytas), o po to pradėta spausdinti ant visų, kai jų aferas prigavo... Įtarčiau jog ne "Statoil" naudojasi proga, o greičiau jų reklamai buvo parengta dirva. Juk ir laikas geras, galimai Lukoilas išeina, ir šiaip žmonės sudirgę dėl rusiškų produktų. Pasakytum ką ant kokios "Neste", ji dar žiūrėk nepatingėtu pasiaiškinti kas ir kodėl rašo.
ISG 2016-01-19 17:17
Arns kaip visada i miltus sumale kone visus komentatorius, respektukas
Finalfour 2016-01-19 17:28
As is viso nesuprantu, kokio b pild degalus visokiuose lukoliuose ar net statoiluose. Kai yra neste. Ir kuras pigesnis. Ir geresnis. Kiek KTU istirta buvo ir nustatyta kad nestes geriausias. Nezinau, gal del to kad jie importuoja ji is suomijos. Be to ju pro diesel -37 sala tik. Ir kad jis geresnis nei standart, turiu savu irodymu, ne del ekonomijos ir traukos beja visai.
bentski 2016-01-19 18:54
Zmones sudirge del kacapisku prekiu... Whaaaa?
Arns 2016-01-19 19:01
Ačiū. Esmė tame, kad kalbami įvykiai labai labai keisti. Pripažinkim, kokios drumzlės gali įsipilti vienetams, tačiau jei kuras blogai pagamintas, stotu daugelis automobilių. Tiek viename tiek kitame straipsnyje minimos degalinės Vilniuje. Apsilankančių skaičius didelis, be to Lukoil laimėjęs daug viešųjų pirkimų ir tiekia degalus net KAM, svarbių priemonių sustojimai neliktu nepastebėti, padidėjusį srautą (net ir be žiniasklaidos) išvystume ir automobilių servisuose. Galų gale čia Vilnius, o ne koks kaimas. Norint uždirbti sukčiaujant, daug lengviau ir pigiau ne degalų kokybe, o kiekiu ar pan žaisti. Nežinau kaip su žieminiu dyzelinu, bet daugumą kuro Lukoil, bent seniau, įsiveždavo patys. Reiškiasi ne viena blogo kuro cisterna turėjo pasklisti kai kuro krovinį atgabeno laivas ir iškrovė per "Klaipėdos naftą". Jokių visuotinių gedimų bumo niekas nefiksavo. Tai ir lieka svarstyti kitus variantus, kodėl pasipylė skundai per vieną portalą.
PovilasMartisius 2016-01-20 10:05
Prieš maždaug du metus užsipyliau pilną baką žieminio dyzelino Lukoil degalinėje Zapyškyje. Po poros dienų pašąlo iki -10 laipsnių ir mašina praktiškai nebevažiavo - sustingo dyzelinas. Teko pilti šiek tiek benzino, kad suskystintų degalus ir galėčiau nuvažiuoti į darbą. Po to karto nebeperku degalų Lukoile. Ir kitiems visada patariu nepirkti iš jo. Žiūrint iš šiandieninės perspektyvos, tai nebepirkčiau net jei ir nebūtų užšąlę degalai, kad nedidint Rusijos kapitalo.
Tir4elis 2016-01-20 12:51
Man tai keista, kad čia visiems naujiena dėl tų Lukoilo degalų. Man jau taksistai prieš keletą metų sakė, kad žiemą ten brudas, kuris užšala. Plius būdavo nusiperki kanistriuką, pastatai garaže, o ryte jau dugne pilna kažkokio dumblo, na ir paviršiuje nesuprasi kas plaukia. Vieną nupili, kito stengiesi nepilt ir tada pusė velnio. Tikrai apsidžiaugiau kai netoliese pagaliau Neste atsirado. O dėl skundų ne-buvimo, tai čia jau lietuviškas galvojimo būdas. Padejuosiu, bet santykių aiškintis neisiu. Vat ir privačiai faktų, kad su Lukoilais atsargiai pilna, o oficialiai ne kažkas.
Finalfour 2016-01-20 13:38
Butent. Cia argumentas kad jei nera masiniu skundu, tai viskas ok - zemiau plintuso.
sub 2016-01-20 15:44
Keista šiek tiek. Jei rimtai būtų prastas dyzelis tame Lukoile, tai skundų būtų tikrai daugiau. Bet kaip visi gerai žinome, dyzelinių auto mogėjai ir savininkai, pilasi visokį brudą iš furų, iš kontrabandininkų, iš Baltarusijos. Kažkada visiems tokiems nutinka, kad prisirenka šiūkšlių bake, ir dėl to greičiausiai Lukoil dyzelis tik pretekstas, užmaskuoti tai, kad pilasi visokį brudą.