Dar vienas skundas dėl automobilį gadinančių „Lukoil“ degalų  (15)

„Opel Meriva“ vairuojantis Tomas pasakojo „Lukoil“ degalinėje, esančioje greta Vilniaus, Ukmergės kelyje, apsilankęs per Kūčias.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-01-19 Dar vienas skundas dėl automobilį gadinančių „Lukoil“ degalų  (15)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užteršė sistemą

Taip pat, kaip ir Aurelijus, jis prisipylė pilną baką, apie 40 litrų. Per šventes laikėsi teigiama temperatūra, taigi jokių problemų su automobiliu nekilo. Bet po Naujųjų paspaudus rimtam šaltukui „Opel“ ėmė streikuoti.

„Automobilis užsivedė ir po 5 minučių užgeso, todėl buvo ištemptas į autoservisą, kuriame atlikus diagnostiką jokių galėjusių turėti įtakos variklio veikimui klaidų nebuvo rasta.

Todėl meistrai pradėjo tikrinti degalų baką, kuriame aptiko keistos konsistencijos, balkšvos spalvos susidariusį parafiną, dėl ko teko plauti degalų sistemą, valyti baką, – pasakojo Tomas. – Žinodamas šių automobilių variklių jautrumą nekokybiškam dyzelinui, niekada netaupydavau, nerizikuodavau ir nepildavau į jį neaiškių degalų“.

Pašnekovas gailėjosi tik vieno – kad tąkart už degalus atsiskaitė grynaisiais ir nepasiėmė pirkimo kvito. Automobilio remontas ir nauji degalai jam atsiėjo 250 eurų.

Įmonė įsitikinusi kokybe

Dar komentuodamas Aurelijaus istoriją „Lukoil Baltija“ degalinių valdymo grupės vadovas Aloyzas Andrijauskas užtikrino, kad parduodami degalai yra kokybiški.

„Mes prekiaujame pirmos klasės arktiniu dyzelinu, kurio filtruojamumo temperatūra pagal normą yra -26, o faktinė yra -31. Dar yra toks rodiklis, kaip drumstimosi temperatūra. Ji pas mus yra -16“, – aiškino jis.

A.Andrijauskas patvirtino, kad skundų dėl degalų kokybės įmonė yra gavusi ir anksčiau, bet ištyrus automobilį ir degalus nebūdavo rasta degalų trūkumų.

„Jeigu pas mus būtų blogi degalai, mes turėtume iš karto daug skundų. Supraskite, negali būti vienam geri degalai, o kitam – blogi, – sakė A.Andrijauskas. – Mes nesuinteresuoti pilti blogus degalus šaltu oru, kad turėtume problemų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Ilona Steponėnė
(42)
(2)
(40)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: