Akimirksniu išskirtinį namų interjerą sukuriantis išradimas: levituojantis bonsai (Video)  (2)

Japonijos kompanija „Hoshinchu“ pristatė levituojančių („kabančių“ ore) augalų projektą „Air Bonsai“. Šio projekto finansavimo kampanija jau paskelbta globalioje platformoje „Kickstarter“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Air Bonsai“ (sklandantis ore bonsas) – tai modulis su elektromagnetu, maitinamu iš kintamos elektros srovės tinklo ir kitas – levituojantis modulis – su įtaisytu magnetu, kuriame įsodintas augalas.

Levituojantis modulis gali būti vulkaninio stiklo indo pavidalo arba sferos iš samanų ir vielos su kempinėle viduje.

Levituojantis modulis, kurio diametras 6 cm, sklando 2 cm virš bazinio modulio ir išlaiko iki 300 g svorio. „Air Bonsai“ savininkui siūloma savarankiškai pasodinti augalą ir žirklėmis jį kelis kartus apkarpyti tol, kol bus pasiektas balansas.

Kompanijos įkūrėjai pažymi, kad dėl tarptautinių siuntų juridinių apribojimų (sėklas siųsti draudžiama), jie bandys susitarti dėl daigų pristatymo tiesiogiai iš užsakovo šalies.

Norint įsigyti „Air Bonsai“ rinkinį be augalo, reikia projektui paaukoti ne mažiau nei 200 USD. Rinkinys su išaugintu bonsu kainuoja nuo 500 USD. Pirmuosius komplektus užsakovams planuojama siųsti balandžio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(30)
(0)
(30)

Komentarai (2)