Nauji gandai apie „Microsoft Lumia“: Kinijoje pasirodė būsimų modelių nuotraukos (Foto)  (0)

Gandus apie tai, kad „Microsoft Lumia 850“ išleidimas buvo atšauktas girdėjome jau ne kartą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-02-12 Nauji gandai apie „Microsoft Lumia“: Kinijoje pasirodė būsimų modelių nuotraukos (Foto)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to internete daug kartų pasirodė šio išmaniojo telefono su „Windows 10 Mobile“ charakteristikos ir net jo paveikslėliai. O tiesa, greičiausiai, slypi kažkur per vidurį: Kinijos socialiniame tinkle „Baidu“ pasirodė pranešimas, kad prietaisas vis dėlto bus išleistas, tačiau vadinsis „Lumia 650 XL“.

Tokiu atveju, jis gali būti pristatytas šio mėnesio viduryje kartu su „Lumia 650“, kuris, pagal ankstesnius gandus, turėjo tapti vieninteliu, šiais metais anonsuotu „Lumia“ išmaniuoju telefonu, ar net paskutiniu šio prekės ženklo istorijoje - buvo skelbiama, kad daugiau „Lumia“ telefonai nebus gaminami iš viso.

Kinų paviešintose nuotraukoje matome du išmaniuosius telefonus – jei tikėsime užrašu, tai yra „Lumia 650“ ir „650 XL“. Įdėmiai įsižiūrėjus į pastarąjį jame atpažinsite įrenginį, kuris ankstesniuose nutekėjimuose buvo vadinamas „Lumia 850“.

Be to, prieš kelias dienas, „Amazon“ internetinėje parduotuvėje italų kalba atsirado apsauginis grūdintas stiklas, skirtas, kaip nurodyta produkto aprašyme, tik „Microsoft Lumia 850“. Prie šio aprašo pateikiamoje nuotraukoje matome tą patį prietaisą, kurį Kinijos šaltinis vadina „Lumia 650 XL“.

Liūdna, tačiau laukiamos „Lumia 650 XL“ techninės charakteristikos nebus tokios patrauklios kaip gana stilinga išmaniojo išvaizda. Nuotraukose galima pastebėti, kad naujiena naudoja pradinio lygio procesorių „Qualcomm Snapdragon 210“, o jo 5.4 colių ekranas palaiko 1280 × 720 pikselių rezoliuciją. Taigi, savo įranga „Lumia 650 XL“, kaip ir jo „jaunesnysis brolis „Lumia 650“, bus tipiški biudžetiniai išmanieji telefonai valdomi „Windows 10 Mobile“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(5)
(4)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: