Rusija nusiteikusi rimtai: į Siriją siunčia brangiausią savo karinį lėktuvą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2016-02-11 14:08
kiekvienam lėktuve,yra silpnos vietos.žinant konstrukciją jas surasti lengva.ir būnant lėktuvui 12 km nuo žemės.
kiesza 2016-02-11 17:19
Kažin per kurią vietą rusams atsipeka ši operacija. Nemanau, kad kariaujama vien tam, kad karinės įmonės užsakymų turėtų. O šiaip būtų įdomu pamatyti realia kas ką. Rusas amerikoną ar amerikonas rusą, panašu, kad greit ir pamatysim.
Shioks 2016-02-11 17:59
Kazkaip maniau, kad apie strategija daugiau domiesi, bet klydau. Nekalbant apie karines bazes ir juru uosto turejima, bei ginklu isbandymus realiom salygom, jei laimes, Rusija ilgam laikui kontroliuos, kad joks duju vamzdis is rytu-pietryciu, isskyrus Rusija neateis i Europa . Kodel Saudziai ir jo sajungininkai taip nori pasalinti Sirija? Peremus Sirija i savo kontrole, galesi aprupinti Europos rinka dujom ir nafta be perstojo per vamzdi, plius sumenkinsi Irano itaka regione. Turkijos pozicija irgi paprasta, jei Asadas laimes, kurdai gaus pilna autonomija, ko pasekoje gali stipriai paastreti nuotaikos Turkijos pietuose ir turkijos kurdai sugalvos atsiskirti (~20% turkijos gyventoju kurdai). JAV tikslai paprasti, sumenki Rusijos ir Irano itaka regione. ES tikslai vamzdis is Arabu ir Rusijos itakos mazinimas. Kinija palaiko Rusijos ir Irano veiksmus, bet tik diplomatiniame lygyje.
Arthuras 2016-02-11 18:06
Finansine prasme karas turbūt niekad neatsiperka, nebent pats nedalyvauji, o tik ginklus pardavinėji. Kaip ir visada, didelės valstybės kovoja dėl interesų ir įtakos regione.
vanduo4 2016-02-12 01:57
SaMaras 2016-02-12 10:15
Gal gali papasakoti, čia dabar trolių fabrike gavo parėdymą kad rašyt kad karas neišvengiamas? Nes po pirmų pasisakymų kažkaip dar atrodė įdomu kaip čia tokios rašliavos.. bet dabar jau kažkaip aiškiau.. čia ne jų asmeninės nuomonės o taip tiesiog reikia..