„SteamVR“ testas parodė, kokios vaizdo plokštės yra pasiruošusios virtualiai realybei (Diagrama)  (4)

„Steam“ prieš kurį laiką paskelbė savo „SteamVR“ testavimo įrankį, kurio dėka galime pasitikrinti, ar mūsų kompiuteris yra pajėgus susitvarkyti su virtualia realybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paminėsime, kad surinkus mažiau nei 6 balus sistema krenta į geltoną zona ir yra pripažįstama tik gebanti jums suteikti virtualios realybės pojūčius, gavus daugiau nei 6 balus įvardijama kaip pasiruošusi susitvarkyti su virtualia realybe, o maksimalus balas yra 11.

Spartos teste apačioje matome GTX 970 ir R9 290 vaizdo plokštes - jos ir nurodomos kaip minimumas norint išbandyti virtualią realybę.

Maksimumą, naudojant vieną grafikos procesorių, sugeba surinkti tik GTX Titan X, už jos rikiuojasi GTX GTX 980 Ti, R9 Fury X bei R9 Fury.

Įdomu, kad į pasiruošusiųjų sąrašą nepatenka GTX 780 ar GTX 780 Ti vaizdo plokštės. Teigiama, kad norint tą pasiekti reikia nemenkai paspartinti grafikos procesorių.

Kitas paveikslėlis parodo, kas geriausiai atidirba už sumokėtus pinigus. Pirmoje vietoje R9 390, o jai už nugaros GTX 970.

Nieko nuostabaus, nes šios vaizdo plokštės bene labiausiai visų perkamos, o tai pasirodo yra ne veltui.

Tuo tarpu spartos čempionas GTX Titan X už sumokėtus pinigus atidirba prastai, kaip ir dvi R9 Nano vaizdo plokštės sujungtos CF režimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai (4)