„Facebook“ paruošė dar vieną staigmeną lietuviams (Video)  ()

Feisbukas pristato naujieną Lietuvoje. Be įprastų vartotojo profilio paskyrų nuotraukų ar pasirinktų vaizdo įrašų nuo šiol nekantriausieji visais savo įspūdžiais ir nutikimais su kitais galės dalytis tiesiogiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Facebook“, neseniai savo vartotojams pasiūlęs video profilio galimybę, emocijų veidukų paslaugą, taip pat įsigijęs ir populiarią „veidų keitimo“ programėlę MSQRD, žengia naują žingsnį.

Nuo šiol nereikės naudotis „Youtube“, „US stream“ ar „Bambuser“. Marko Zuckerbergo įkurtas ir valdomas socialinis tinklas antradienį suteikė savo vartotojams Lietuvoje galimybę viską, kas vyksta aplinkui, draugams ir sekėjams perduoti tiesioginiu vaizdu. Padarius vaizdo įrašą, šis tuoj pat gali atsirasti ant vartotojo laiko juostos.

Šiuo metu funkciją išbandyti gali tik iOS naudotojai. Nepavykus naujinio pasiekti iškart, rekomenduojama atnaujinti socialinio tinklo programėlę arba paprasčiausiai šiek luktelėti, kol funkcija bus prieinama jūsų telefone.

Tai – paskutinioji technologinė „Facebook“ naujovė po to, kai praėjusių metų pabaigoje buvo paskelbta apie galimybę vietoje statiškos profilio nuotraukos pasirinkti vaizdo įrašą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(12)
(-8)

Komentarai ()