Kodėl 6GB RAM dar nieko nereiškia: „OnePlus“ flagmanas pagal spartą nusileidžia net ir „iPhone 6S“ su 2 GB RAM (Video)  (10)

Praėjusią savaitę „OnePlus“ pristatė savo naują flagmaną „OnePlus 3“, kurio viena iš išskirtinių savybių tapo 6 GB operatyviosios atminties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netrukus po to buvo atlikti pirmieji našumo testai, kurie parodė, kad kinų naujiena savo sparta nusileidžia ne tik „Samsung Galaxy S7“ su 4 GB RAM, bet ir „iPhone 6S“, kurio operatyviosios atminties talpa yra tris kartus mažesnė už „OnePlus 3“.

Vienas iš „OnePlus“ įkūrėjų Carlas Pei šią situaciją pakomentavo „Twitter“ socialiniame tinkle atsakydamas į prekinio ženklo gerbėjų klausimus. Pasak jo, toks sistemos išteklių paskirstymas (t.y. foninių programų skaičiaus apribojimas) taikomas siekiant taupyti bateriją. „OnePlus 3“ savininkams tai turėtų užtikrinti maksimalią vartotojo patirtį.

Paklaustas, kodėl tada reikia 6 GB RAM, Pei sakė, kad to reikalauja kamera ir kai kurie kiti moduliai. Tiems, kurie nesutinka su „OnePlus“ vizija, bendrovė pasiūlys pirminį kodą, kurį panaudojus bus galima sukurti savo programinės įrangos versijas.

Tikėsimės, kad kinai nesiliaus optimizuoti operacinę sistemą, juk  6 GB RAM „Android“ sistemai yra naujovė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(26)
(16)
(10)

Komentarai (10)