Lietuvos piratų socialinis tyrimas perpildė kantrybės taurę: „rezultatai akivaizdūs - būtinos griežtos bausmės“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytas123 2016-07-09 12:59
Ispustas burbulas ur tiek, iesko kaip dar ciulpti vartotojus, nes visokios legalios "reketavimo" imones kaip aaa is to irgi pelnosi. Piratavimo nera, nes: perki sd kortele, usb, telefona, kompa, video kamera ar kita koki aparata su atmintim ar disku, moki autorini mokesti, nors tu tuos daigtus naudosi savo darbui ar fotkinsi/filminsi savo seima. Taigi, uz visks as susimokejes ir naudoju turini, kuris prieinamas ir nesuku galvos.
wo123 2016-07-09 19:08
Pirma Hakerius Nubauskit, nes neįmanoma saugiai Kompiuterio, planšetės, modemo ar telefono įsijungti. Jei mane kas nors bandys nubausti, tai atsakysiu visam laikui: o kaip su Hakeriais - įsilaužinėtojais? Išnaikinkit Tuos Hakerius ir pažadu nesisiųsti neteisėtai muzikos. Ir jei uždės baudą, tai priversiu atlyginti visų Hakerių padarytus nuostolius ir sugrąžinti sunaikintą privatumą už ne mažiau kaip vakaruose 10 mln € sumą, tik man (į mano sąskaitą ir mano Tiesa bus akivaizdi, net jei tik porą štukų numes.) Paviešinčiau jei kas prikibtų ir šešėlinį internetą, paskelbčiau prieš visas žiniasklaidos priemones. Valdžia su visa valstybe apsitriestų vien dėl filmo pažiūrėjimo. Ir dar paminėčiau, kad patys mentai seka žmones ir žino, mūsų veiklą ir asmeninį gyvenimą. Pati teisėsauga yra neteisėta ir susijusi su Hakeriais/Kib. Įsilaužinėtojais/Programišiais bei šešėliniu Internetu. O be to filmai talpinami internete - kas nori, tas žiūri - Jokio nusikaltimo nėra.
Useris 2016-07-09 19:54
Tada, kai bus mūsų algos kaip eilinių vokiečių tada ir bus galima apie tai kalbėti. Nes jei mūsų alga skirta tik kurui automobilio iki darbo atvažiuoti ir pavalgyti namuose ir darbe. O dabar tiesiog mes protingai naudosimės viskuo kuo tik galime! Ir tai pagrįsta logiškai. 380e ---> 317.27e į rankas. Ar daug muzikos už tiek nusipirktumėte ar žaidimų? Pirma juk maistas yra prioritetas ir buto nuoma. Trinkit šį straipsnį.