Kinijos turgelio stebuklai: visavertis „Teclast Tbook 10“ hibridas su dviem OS už tipinę planšeto kainą (Video)  ()

Rudens pradžia kaip jau įprasta, asocijuojasi su naujais mokslo metais. Dar prieš prasidedant naujų mokslo metų sezonui, suaktyvėja prekyba visose bent kiek su jaunimu susijusiose parduotuvėse. Ne išimtis ir kompiuterinės technikos rinka – šis metas pasižymi išskirtiniais pasiūlymais, nuolaidomis ir kitokiomis akcijomis, kurias galim aptikti ne tik visose Europos, bet ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu vyksta planšetinių kompiuterių išpardavimas. Asortimentas toks platus, jog sau tinkamą planšetą gali rasti ir moksleiviai, ir studentai, ir visi, kas tik nori naujo ir pigaus planšetinio kompiuterio – šiuo metu pasiūlymų kainos svyruoja nuo 70 iki beveik 350 JAV dolerių.

Įvertinus kainodarą, technines charakteristikas bei pirkėjų atsiliepimus, šį kartą mūsų dėmesį patraukė „Teclast Tbook 10“ planšetinis kompiuteris. Nors jis „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje yra pristatomas tarsi planšetas, vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad prie „Teclast Tbook 10“ taip pat gali būti prijungta išorinė klaviatūra. Kitaip sakant, „Teclast Tbook 10“ – tai visavertis geru funkcionalumu išsiskiriantis ekonominės klasės hibridas, kuris gali būti naudojamas ne tik kaip planšetas, bet ir kaip puikiu mobilumu pasižymintis nešiojamas kompiuteris.

Negana to, kad „Tbook 10“ korpusas yra pagamintas iš aliuminio, šis 10,1 colių įstrižainės hibridas gerų atsiliepimų susilaukia ir dėl integruoto 64 bitų keturių branduolių „Intel Cherry Trail Z8300“ centrinio procesoriaus, „Intel HD Graphic Gen8“ vaizdo plokštės, 4 GB operatyviosios RAM atmintinės bei 64 GB talpos eMMC tipo disko.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad „Teclast Tbook 10“ yra aprūpintas IPS technologijos aukštosios raiškos (1920×1080) ekranu, WiFi ir Bluetooth 4.0 ryšio moduliais, Mini HDMI vaizdo išvestimi ir turi 2 megapikselių kamerą skirtą vaizdo pokalbiams bei TF kortelių lizdą gebantį aptarnauti net 128 GB talpos atminties korteles.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį, kad šis hibridas parduodamas ne tik su iš anksto įdiegta „Windows 10“ operacinės sistemos versija – jame taip pat yra įdiegta ir „Android 5.1 Lollipop“ operacinė sistema. Įvertinus tai, kad prie „Teclast Tbook 10“ bet kada gali būti prijungta išorinė klaviatūra, dvi įdiegtos visiškai skirtingos paskirties platformos tampa itin dideliu šio planšetinio kompiuterio privalumu: tai ne tik padeda taupyti baterijos energiją, bet taip pat leidžia „Teclast Tbook 10“ naudotis kur kas produktyviau ir lanksčiau nei kitus hibridus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: