To dar nesate išbandę: moduliniai batai visiems gyvenimo atvejams ir bet kokiam skoniui (Video)  ()

Ar jūsų spinta pilna įvairiausioms progoms skirtų batų, kuriuos panaudojate vos kartą per metus? Viena bendrovė nusprendė sutvarkyti šitą reikalą ir sukūrė batų porą, kurią galima pritaikyti visiems gyvenimo atvejams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienas batas turi bazinę struktūrą, prie kurios užtrauktuku gali būti pritvirtinti skirtingi moduliai, skirti įvairioms oro sąlygoms ir progoms. Įmonės „Shooz“ idėja buvo sėkmingai sutikta finansavimo platformoje ir jau paruošė rinkai savo pirmąją batų liniją.

Natūralu, kad atsirado ir šio išradimo kritikų. Toks batas kai kuriems atrodo tarsi Frankenšteino avalynė, bet nepaisant to, jos įsigeidė nemaža dalis internautų.

„Shooz leidžia susikurti stilių, kuris idealiai jums tinka. Nesvarbu, keliaujate dviračiu, einate į darbą ar tiesiog lekiate pasilinksminti“ – komentuoja šių batų išradėjai.

Kalbant apie kainą, šie batai atrodo gana pigūs, jei turėsime omeny, kad reikės tik vienos poros visiems gyvenimo atvejams. Apvalkalai, arba viršutinės 4 skirtingų stilių dalys, kainuos po 50 dolerių ir daugiau. O bato pagrindas, kurį galima rinktis iš trijų tipų, dar tiek pat.

Tačiau Lietuvoje viena sezoninių batų pora vidutiniškai kainuoja 100-200 eurų ir daugiau. Už tokią pat sumą galite gauti 1-3 unikalias „Shooz“ poras ir vėliau įsigyti tiesiog papildomą apvalkalą už 50 dolerių vietoje naujų batų.

O ką jūs galvojate apie galimybę naudotis vienu batų pagrindu ir keisti tik jo viršų? Savo nuomone kviečiame pasidalinti komentaruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(33)
(13)
(20)

Komentarai ()