Ilgai laukta naujiena iš „Nvidia“: naujos vaizdo plokštės ekonominės klasės žaidimų kompiuteriams  (0)

Po „Pascal“ serijos vaizdo plokščių išleidimo „Nvidia“ šiek tiek palaukė ir pristatė „GTX 1050 Ti“ bei „GTX 1050“ vaizdo plokštes ekonominės klasės žaidimų kompiuteriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu, jog aną kartą „Nvidia“ iš pradžių išleido silpnas, o tik po to galingąsias vaizdo plokštes, o šiemet daroma atvirkščiai, nors būtent žemesnės klasės „Nvidia“ vaizdo plokštėms atnaujinimo reikėjo laibiausiai.

„Nvidia“ teigimu, „GTX 1050“ pagal galingumą tris kartus lenkia „GTX 650“ ir daugiau negu 50% lenkia iki šiol visų mėgtą ir naudotą „GTX 750 Ti“. Žinoma, to ir reikėjo tikėtis, nes tai yra atnaujinimas, kurio laukėme gan ilgą laiką.

Ko gero net nereikia sakyti, jog „GTX 1050“ ir „1050 Ti“ taikosi į biudžetinį segmentą ir tikėtis aukščiausios klasės grafikos Full HD raiškos žaidimuose neverta – tam yra skirta „GTX 1060“.

Bet bent jau „Intel GT2“ integruotą grafiką, kurią rasite „Intel Skylake“ bei „Kaby Lake“ procesoriuose, „GTX 1050“ lenkia. Įdomu tai, jog šįkart „Nvidia“ „GTX 1050“ ir „1050 Ti“ patys neleis – visa tai bus palikta trečios šalies gamintojams ir jie pateiks įvairių šių vaizdo plokščių modifikacijų.

Kada šios vaizdo plokštės pasirodys Lietuvoje – kol kas neaišku. Bet galime tikėtis, jog laukti reikės bent jau kelias savaites.

Kaip manote, ar „GTX 1050“ ir „1050 Ti“ pakaks „Nvidia“, kad kompanija galėtų konkuruoti su „RX 460“?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(9)
(9)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: