Gyvenimas išties greitėja - socialiniuose tinkluose populiarėja neįtikėtinai trumpi serialai (Video)  ()

Socialiniame tinkle „Instagram“ vis sparčiau populiarėja trumpi filmukai, sulaukę ne tik menininkų, bet ir reklamos kūrėjų dėmesio. Kiekvienas toks filmukas ne ilgesnis nei 15 sekundžių. Sudėti drauge tokie įrašų ciklai tampa „Insta Mini Series“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Instagram“ tinkle vis labiau populiarėja vaizdo funkcija, čia galima rasti reklaminių klipų, serialų ar garsių atlikėjų dainų inscenizacijų. Filmukų kūrimu buvo susidomėjęs ir legendinis atlikėjas Davidas Bowie, kuris savo paskutinį studijinį albumą „Black Star“ leido perdirbti interneto vartotojams. Taip buvo sukurtas 16 dalių mini serialas „Neįsipareigojęs“.

Britų scenaristas Adamas Dewer specialiai „Instagram“ sukūrė visą trumpų epizodų serialą „Skydas 5“. Paprastai scenarijus rašantis trumpo metro filmams, kūrėjas šį kartą pasirinko naują iššūkį.

„Mano manymu, tai visiškai naujas pasakojimo būdas, kai turi labai nedaug laiko ir tai tikrai sunkus iššūkis. Man patinka, kad gali perteikti tik esminius pasakojimo dalykus“, – sako A. Dewer.

Daugiau informacijos apie trumpus „Instagram“ filmukus ir serialus vaizdo siužete nuo 15:17

Vos į septynias minutes telpa 28 epizodai, nufilmuoti profesionalios komandos. Kūrėjas mini seriale meistriškai spėja papasakoti apie deimantų vagystę, mirties dramą ir trumpą meilės istoriją.

„Man patinka „Instagram“ platforma, nes žmonės šalia gali rašyti komentarus. Čia galima rasti nuorodų apie panaudotas klaidinančias arba dėmesį atitraukiančias detales, išgirsti kitokių interpretacijų“,– įspūdžiais dalinosi kūrėjas.

„Instagram“ yra geriausiai vertinama pagal interaktyvumą, publikacijos net 50 kartų lenkia „Twitter“, todėl tai labai svarbi rinkodaros platforma. Vaizdinis turinys sukuria daug stipresnį emocinį ryšį su vartotojais, toks naujas žanras talentingiems istorijų pasakotojams atveria visiškai naują kūrybos nišą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()