Dėl šios nuotraukos V.Andriukaitis tapo „Twitter“ ir „Facebook“ garsenybe (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas__ 2016-07-01 10:13
ok juokus patraukus šalin, ką jis pasakė tokio kas nebūtų tiesa? Čia aišku tiems kas domėjosi BREXIT.
Audrius 2016-07-01 10:23
Viska ka sake-makes sense. Nesake "none of you", sake "MOST of you". Ir bendrai, jei buciau vienas is patogiai gyvenanciu Briuselio biurokratu, nesijuokciau ir tikrai nesisaipyciau is euroskeptiku. ES ir UK politinio elito arogancija ir puikybe buvo viena is pagrindiniu priezasciu, del ko ivyko Brexit. Visas euroskeptiku judemimas pagrinde ir yra del to, kad zmones jauciasi ignoruojami arogantisko ES elito. Visi kurie sako, kad 52% balsavusiuju isstoti is ES yra buki runkeliai-sau kasasi politine duobe.
immortallt 2016-07-01 11:02
Brexit įvyko, nes populistai prikūrė melagingos statistikos, prisigalvojo faktų ir suvertė UK ekonomikos bėdas ant ES. Prabalsavus už išėjimą, visi Brexit šalininkai pradingo. Jie nebeturi minčių, ką daryti. Jei UK išeitų iš ES, tiek prarastų darbo vietų, kad krizėje sedėtų dar ilgai.
Audrius 2016-07-01 11:14
Is principo sutinku. Bet del vieno svarbaus dalyko brexit salininkai buvo teisus-imigracija. Daugeliui UK gyventoju cia skaudi tema. Visur per daug zmoniu, per ilgos eiles prie daktaru, darzeliu, gauti lengvatini busta ir t.t. Taip, migrantai kelia salies BVP, bet ne vien BVP svarbus, ypac tokioj UK, kur tas BVP augimas nuseda top 1%. Idomu kaip jie tvarkysis. Manau short to medium laikotarbiu bus bedu, bet ilgainiu visi labai dziaugsis, kad isstojo is ES.
immortallt 2016-07-01 11:57
Jei ne imigrantai, daugumos paslaugų jie neįpirktų, socialinėms išmokoms ir pensijoms trūktų pinigų. Galbūt viena būtų geriau - mažiau šiukšlių gatvėse (jei čia su imigrantais susiję, kaip Vokietijoje, ar ir patys nelabai tvarkingi). Iš esmės tas Brexit yra populizmas grynas, kaltų ieškojimas, bet nenoras pripažinti savų problemų. Tuoj panašiai Italijoje ir Prancūzijoje bus. Dosnios socialinės programos, kurios nebeišsilaiko ir dar išmokė ištisas kartas gyventi tingiai ir realiai nieko nemokėti. Anksčiau, pvz italai, buvo tikrai amatininkai-meistrai. Dabar jau mažai ką naujo ir gero gali pasiūlyti. Kiek iš senosios kartos liko, daugmaž tiek ir dirba nepriekaištingai. Naujoji karta net nesugeba perimti. Tą patį ir su ne vienu savo tiekėju matome.
amas 2016-07-01 12:40
Galiu pagrystai teigti, kad dauguma iš balsavusių, nė nesuprato ką daro. Bent penkis žmones žinau kurie balsavo už "leave", nes buvo visiškai tikri, kad tai reiškia, kad emigrantai paliks JK. Net atėjo su manim atsisveikinti. O kai paaiškinau kas nutiko, nu dar tokieis perkreiptais veidais nesumetęs. Taip, kad runkeleis juos pagrystai galima vadint. Jei mat galvojo, kad po išstojimo sumažės mokesčiai ir NHS sutaupys labai daug. Gavo absuliučiai priešingą variantą. Nei mograntai išvažiuoja, šalis tokioj šiknoj, kad net nėra su kuo lyginti....
buiwis 2016-07-01 13:06
Nesakė jis "Most of you", sakė jis "virtualy none of you" (žinotu jei būtum video žiūrėjęs) Juokinga tai kad išėjimas iš europos sajungos dėl imigracijos nieko nepakeis. Prieš išeidami šnekėjo, kad nori tokių pačių sąlygų kaip kad Norvegija ar Šveicarija, beš šios šąlys negali neįsileisti žmonių dirbti iš ES. Taip, jei žmogus nėra ES pilietis, tačiau gali dirbti sakykim Prancūzijoje, jis negali patekti į Norvegiją be norvegų sutikimo, bet šiuo atveju negali patekti ir į Didžiąją Britaniją, nes ji ir taip išsikovojusi turbūt daugiausiai privilegijų iš ES valstybių, tarp jų ir savo sienų kontrolė ne ES piliečiams (nėra šengeno zonos nariai). Tačiau ES piliečius tiek Norvegai tiek Šveicarai pas save turi priimti. O geresnių sąlygų britams tikrai niekas neduos, kad nesukurtų precedento. Laisvo prekių bei paslaugų judėjimas iš ir į ES draudžiant laisvą darbuotojų judėjimą prieštarauja ES principams. Brexit mano manymu tai britų šūvis sau į koją, nes imigracijos iš rytų europos tai nesustabdys, o britai negalės dalyvauti kuriant ES taisykles, bet turės jų laikytis, jei norės laivai dalyvauti vidinėje rinkoje kaip kad daro kitos europos šalys laisvai prieinančios prie vidinės ES rinkos. Manau darė referendumą, nes manė jog garantuotai rezultatas bus kitas, tiesiog norėjo pasikelt savo populiarumą
Arns 2016-07-01 13:22
Geriau palaukit, užuot rietę baisiausius variantus britams. Emocijos pradėjo slūgti, visi skelbti praeitos savaitės blogiausi scenarijai pamažu pradeda trauktis į mažai tikėtinų sąrašą ir labai realu jog metų gale skirtumo nė nesimatys. Kaip pasitraukimo šalininkai piešė tirštų spalvų paveikslus, taip ir pasilikimo šalininkai pylė tą patį. O realiai pasikeitė tik tai, jog britai perėmė savo ateitį į savo rankas ir bus mažiau priklausomi nuo Briuselio priimamų įstatymų. Ekonomiškai toli nei patys trauksis nei kas ES lygiu ryšis bent truputi šiauštis.
vyckas 2016-07-01 13:40
UK vis dar Europos Sąjungoj genijau. Kas kur turėjo pasikeist?
Rukis 2016-07-01 13:46
Britai norėjo kontroliuoti savo šalies emigraciją. Tik deja ir šiandien jie dar nesuvokia jog jei norės būti Europos ekonominėje sferoje turės vykdyti ES reikalavimus dėl emigracijos. Ir be abejo turės mokėti mokestį į ES biudžetą. Kitaip galės būti Europos Šiaurės Korėja. Tada ir pencininkai BREXIT'o nebe palaikytų
Audrius 2016-07-01 13:59
Ziurejau video, bendrai visa kampanija labai idemiai sekiau. Jei rimtai, tai dabar abejoju ar isvis jie isstos. Apart Nigel, visi kiti neturi kiausiniu.. Jei visgi isstos, jie bandys imigracija valdyti Australijos modeliu, o ne Sveicarijos ar Norvegijos. T.y. kai kasmet butu nustatomos kvotos specialistams ir jie butu, more or less, lygiom teisem atrinkinejami is viso pasaulio. Tokia bent jau teorija. Dabar, pvz, 80 milu buduliu is rytu europos turi pirmumo teise pries nesvarbu koki issilavinima, darbo patirti ar kvalifikacija turinti Australa, Amerikieti, HK pilieti ir pan. Kas del UK ateities, manau, kad trumpuoju laikotarpiu bus sunku, o ilguoju bus gerai (jei visgi isstos is ES). Ziurint dar bendriau, tai Brexit buvo labai gera proga is esmes permastyt ES projekta ir jos vystymosi eiga. Elitas mane, kad UK blefuoja, todel nieks i juos rimtai neziurejo. Pasirodo neblefavo, pasirodo reikia kreipti demesi i pilieciu nuomone. Per 40metu grazi ES ideja issigime i polit biuro stiliaus ES komisijas, parlamentus, tarybas, keturis prezidentus ir desimtis tukstanciu gerai amokamu biurokratu. Nieks nezino kas ka daro, kas ka atstovauja, visas apamaratas gyvena pats del saves. Tokia sistema pati niekada nesireformuos, todel Brexit buvo labai sveikas sokas. Tik gaila, kad vietoj to, kad eurofanai rimtai permastytu, kodel tiek daug zmoniu nemegsta ju mylimos ES-jei ir toliau juokiasi is buku runkeliu.. tegu juokiasi, praeis dar pora rinkiminiu banku, paziuresim kas tada juoksis..
Arns 2016-07-01 14:14
Audrius, gali neabejoti jog išstos. Pasilikimas ignoruojant ar apeinant referendumą kainuotu per brangiai visų pirma pačiai ES ir Vakarams. Būtent todėl jau kitą dieną po rezultatų paskelbimo Prancūzijos ir Vokietijos politikai puolė ne kaltinimus žarstyti, o raginimus pateikti išstojimo prašymą. Tiek ES projektui tiek visos Europos ekonomikai nei pakartas nei paleistas situacija sprangi.
Niemand 2016-07-01 18:11
Greitai rinkimai, ateis nauja valdžia, pasakys, kad čia sena prisižadėjo, ne mes ir tiek. Dar gali pradėti derybas, gauti pasitraukimo sąlygas, kurios tikrai nebus palankios, tada daryti referendumą (šiaip tai plebiscitą, bet bala nematė...), ar sutinka pasitraukti tokiomis sąlygomis. Tauta nesutiks ir ties tuo viskas baigsis.
- 2016-07-01 18:24
Viena iš stipriausių politinių, ekonominių jėgų ES sugalvojo, kad ji neturi įtakos visai ES? Durniau nebūna, na bet tiek to. Geriau bus, jog UK, norėdama prekiauti su ES, turės taikytis prie ES įstatymų, o patys jų jau negalės įtakoti - kaip kad Šveicarija ar Norvegija. Taip sakant, buvo nepriklausomi eismo krypties ir rozečių klausimais, taip ir liks nepriklausomi šiais klausimais, o visa kita derins. Čia kaip USA ir pasaulis - USA sėdi kažkur už vandenyno, tačiau rinkose ir teisynuose visi žiūri į USA.
Arns 2016-07-01 18:42
Labai lietuviškas mąstymas. Bėda, likusi Europa ne Lietuva, ir jie žaidžia stambiau. Ironiška, bet laikas išėjimo šalininkų faktorius. Kuo ilgiau "katastrofa" britų neištiks, tuo labiau slūgs emocijos ir visi žiūrės kas yra kas, o kas tik priburta.
Pumper 2016-07-01 19:04
ES jau ne kartą sakė, kad jokių derybų be 50-to straipsnio, o jį pradėjus vykdyti, jau nebenutrauksi išstojimo.
Geras Žmogus 2016-07-02 22:47
na čia p. Andriukaičiui riebus pliusas. Toks riebus, kad reiks net dietos laikytis ir gerai pergalvot kitą kart, minusus dalinant...
Geras Žmogus 2016-07-02 22:59
aaaa... nenuvertink UK šviesuolių. Iš esmės Uk niekas nepasikeitė - elitas liko savo vietose. Čia visiškas absurdas manyti, jog tūkstantmetė pasaulio galybė, pavyzdys kitoms tautoms ir kultūrinio išprusimo etalonas ims ir sugrius nubalsavus netašytiems kaimiečiams...? Pamąstyk dar kart. Čia tau ne Ukraina.
Arns 2016-07-03 21:25
Būtent, pats pamąstyk kaip jie tokiais tapo. Ne minia komanduoja, bet ir ne elitas tik savęs priverstas žiūrėti demokratijose.