Dėl šios nuotraukos V.Andriukaitis tapo „Twitter“ ir „Facebook“ garsenybe (Video)  (19)

Eurokomisaro Vytenio Andriukaičio reakcija į kontroversiškai vertinamo europarlamentaro Nigelo Farage'o kalbą Europos Parlamente sukėlė bangą socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

N.Farage'ui aiškinant, koks teisingas buvo britų sprendimas pasitraukti iš Europos Sąjungos ir kokių žlugdančių pasekmių tai turės Bendrijai, 123 numeriu pažymėtoje vietoje sėdėjęs V.Andriukaitis nejučia ėmė šypsotis ir ranka užsidengė veidą.

Šie kadrai neliko nepastebėti: britų politiko mintims nepritariantys socialinių tinklų vartotojai ėmė platinti šias nuotraukas, prirašydami grotažymę #WeAreSeat123 (liet. mes esame vieta Nr. 123).

Anglių į ugnį švystelėjo ir lietuvis: jis Europos Komisijos tinklaraštyje paliko įrašą, kodėl N.Farage'o mintys privertė jį užsidengti veidą. Minėta grotažymė ir V.Andriukaičio įrašas per dieną išplito „Twitter“, „Facebook“ ir kituose socialiniuose tinkluose, apie tai pranešė užsienio žiniasklaidos grandai „Washington Post“, „The Independent“, „The Guardian“, „ABC News“ ir kiti.

Internete plinta ir koreguotos nuotraukos. Pavyzdžiui, vienoje jų pateikiama N.Farage'o citata: „Dauguma jūsų per visą savo gyvenimą nesate dirbę visos darbo dienos.“

Šalia – užrašas, rodantis į V.Andriukaitį: „Europos sveikatos komisaras, augo Stalino gulage, dirbo kardiochirurgu.“

Visa N.Farage'o kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(60)
(14)
(46)

Komentarai (19)