Tai visgi geriau išimama ar integruota baterija? LG lieka prie savo - naujasis G6 išsaugos galimybę keisti bateriją (Video)  (4)

„LG G6“ turėtų smarkiai skirtis nuo „LG G5“ (matomas nuotraukoje) ir, greičiausiai, 2017 metų „LG“ flagmanas modulių neturės, bet „LG“ vis tiek išsaugos galimybę keisti bateriją – na, bent jau taip kol kas kalbama.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-11-28 Tai visgi geriau išimama ar integruota baterija? LG lieka prie savo - naujasis G6 išsaugos galimybę keisti bateriją (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „The Korea Herald“, „LG“ planuoja išsaugoti keičiamos baterijos galimybę, kadangi daugybę naudotojų tą vertina, o konkurentų gaminiai to nepasiūlo. Be to, taip „LG“ ir išvengs galimų problemų su saugumu – žinoma, turima omenyje „Samsung Galaxy Note 7“ atvejį. Primenu, jog „Samsung“ du kartus bandė sutvarkyti sprogstančių „Note 7“ problemą ir keitė brokuotus įrenginius naujais, bet tai nepadėjo ir galiausiai Pietų Korėjos gigantė galutinai atšaukė prekybą.

Manoma, kad naujasis „G6“ atrodys maždaug šitaip

„LG“ kiek anksčiau pripažino, jog „LG G5“ šiek tiek nenusisekė. Ir tai yra tiesa – „G5“ atrodė kaip įdomus eksperimentas, bet nieko daugiau. Belieka tikėtis, jog su „G6“ ši įmonė grįš į geriausius laikus ir vėl konkuruos su „Samsung“ ir „Apple“ flagmanais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(15)
(3)
(12)

Komentarai (4)