Lietuviškas skonis automobiliams - kokius automobilius dažniausiai nuomojamės?  (1)

Ar kada nors pagalvojote, kurį automobilį rinktumėtės auto nuomai, jei nuosavam automobiliui staiga prireiktų autoserviso paslaugų? Šioje situacijoje galėtumėte pasielgti praktiškai ir pasirinktumėte paprastą, patikimą bei mažai degalų naudojantį automobilį. O galbūt leistumėte sau paišlaidauti ir patikrinti koks jausmas vairuoti svajonių automobilį? Kalbiname automobilių nuomos „Transrenta“ direktorių Martyną Veiverį, kuris papasakos, kokius automobilius dažniausiai renkasi lietuviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Volkswagen“ – praktiškiems vairuotojams

„Autoplius.lt“ duomenimis beveik kas keturioliktas Lietuvos keliuose sutinkamas automobilis yra „Volkswagen Passat“. Lietuviai renkasi šį automobilį dėl jo praktiškumo, erdvumo bei nedidelių išlaikymo kaštų.

Automobilių nuoma užsiimančio įmonės „Transrenta“ vadovas Martynas Veiverys pastebi, jog populiarumu neatsilieka ir „Volkswagen Golf“ automobiliai, kurie išsiskiria ekonomiškais varikliais bei kokybe. „Volkswagen Golf“ - tai vienas sėkmingiausių automobilių modelių Europoje, kurį dažniausiai renkasi peraktiško ir patogaus automobilio ieškantys žmonės. „Volkswagen“ neabejotinai būtų galima nominuoti 2016-ųjų automobilių rinkos lyderiu Lietuvoje.

Arši kova tarp „Audi“ ir BMW

„Audi” bei BMW automobilių gamintojai tarpusavyje atvirai kariauja jau eilę metų. Abu automobilių modeliai išskirtiniai ir abejingų nepaliekantys. Visame pasaulyje žinomi BMW bei „Audi“ gamintojai stebina prabangiais, dinamiškais bei naujausių technologijų nestokojančiais automobiliais. „Audi“ Lietuvoje dažniausiai vertina vyresnio amžiaus žmonės, kurie ieško komforto bei elegancijos. Be to, „Audi“ automobiliai dažniausiai nenaudoja pernelyg daug kuro sąnaudų. BMW dažniausiai renkasi jaunesni automobilių vairuotojai. BMW modelis žinomas kaip sportiškesnis bei agresyvesnio dizaino automobilis. Šį automobilį renkasi tikri vairavimo fanai, kurie automobilį mato daugiau nei transporto priemonę nuvykimui nuo taško A iki taško B.

Pasak Martyno Veiverio auto nuomos „Transrenta“ direktoriaus: „Vienas dažniausiai užsakomų automobilių yra galingas „BMW X5“, kuris puikiai tinka bet kokiomis oro sąlygomis“. Lietuvoje BMW užkariavo aukštas populiarumo pozicijas ne tik dėl savo funkcionalumo, bet ir akį traukiančio dizaino. Garantuojame, jog vairuojant šį automobilį neįmanoma likti nepastebėtu. Abiejų markių automobiliai turi savų pliusų bei verti vairuotojų dėmesio. Tiek „Audi“, tiek ir BMW markių automobiliai turi savų pliusų, už kuriuos vairuotojai juos ir vertina. Šie automobiliai neabejotinai nusipelno vairuotojų dėmesio.

„Mercedes“ – aukštos klasės automobilis verslo susitikimams

Aukštas populiarumo pozicijas užima ir „Mercedes“ markės automobiliai. Tai neabejotinai verslo klasės automobilius siūlanti įmonė. „Transrenta“ direktorius Martynas Veiverys sutinka, jog „Mercedes“ dažnai nuomojamas verslo susitikimams“. Vairuotojai renkasi „Mercedes“ kaip reprezentacinį firmos automobilį. „Transrenta“ vadovas M. Veiverys pastebi, jog lietuviai ypatingai mėgsta „Mercedes Benz“ modelį, kuris išsiskiria ne tik elegantišku dizainu, bet ir saugumu bei komfortu.

Priežastys, kodėl vairuotojai galėtų rinktis vieną arba kitą automobilio modelį įvairios: vieni vertina saugumą, kiti ieško galingo automobilio, tretiems svarbiausias komfortas. „Dažnai kiekvienas klientas turi išskirtinį skonį bei pasirenka automobilį pagal individualius savo poreikius. Vieniems tiesiog priimtinesnis „BMW“, o kitiems „Mercedes“ dizainas“ - teigė įmonės „Transrenta“ vadovas M. Veiverys.

Nuomos kainomis BMW lenkia tiek „Mercedes“, tiek ir „Volkswagen“. M. Veiverys „Transrenta“ direktorius teigia, jog BMW dažniausiai pageidaujamas automobilis, todėl jo kaina šiek tiek didesnė nei kitų. Tačiau renkantis automobilių nuomos paslaugas ilgesniam laikui, galima sutaupyti“. Neretai, kaina nėra pagrindinis rodiklis turintis įtakos klientų pasirinkimui. Dauguma vairuotojų jau žino iš anksto, kurį automobilį mėgsta bei nori pasirinkti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (1)