Kinijos turgelio stebuklai: norite kažko naujo ir netikėto? Išbandykite belaidę lazerinės projekcijos klaviatūrą (Video)  (2)

Technologijų rinka Europoje ar Amerikoje yra gana aiškiai apibrėžta bei grindžiama populiariausių gamintojų prekiniais ženklais. Todėl šiuose regionuose yra prekiaujama tik ta produkcija, kuri gali garantuoti pakankamas pajamas elektroninių parduotuvių savininkams. Tuo tarpu mažiau žinomų gamintojų produkcijos, kuri kartais gali būti itin unikali, amerikiečiams ar europiečiams įsigyti savo mieste ar valstybėje tikrai nėra taip lengva kaip kartais norėtųsi. Visa laimė, kad norimus unikalius daiktus šiuo metu be jokių didesnių problemų galima atsisiųsti iš Kinijos elektroninių parduotuvių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-01-08 Kinijos turgelio stebuklai: norite kažko naujo ir netikėto? Išbandykite belaidę lazerinės projekcijos klaviatūrą (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, unikalių aksesuarų, kuriuos būtų galima panaudoti prie kompiuterio ar išmaniojo telefono Lietuvoje rasti tikrai sunku. Nepaisant to, kardinaliai priešinga situacija yra fiksuojama Kinijos elektroninėse parduotuvėse, todėl net ir toks įprastas produktas kaip belaidė klaviatūra gali sukelti netikėtą pirkėjų susidomėjimą ne tik vietinėje, bet ir tarptautinėje rinkoje.

Kad ir kaip keistai tai skambės, bet kūrybingiesiems kinams šį kartą įprastą QWERTY tipo klaviatūrą pavyko sutalpinti į 11,50 x 6,80 x 4,50 cm matmenų elektroninį įrenginį. Savaime suprantama, kad naudotis tokių matmenų klaviatūra būtų ne tik nepatogu, bet ir neįmanoma. Tai kur čia „šuo pakastas“? Visa esmė, kad ši netradicinė klaviatūra yra pagrįsta lazerinio projektavimo techniniu sprendimu ir panaikina mažų matmenų problemą - šiuo atveju fizinė klaviatūra išvis neegzistuoja, nes panaudojant lazerį jis tiesiog yra virtualiai projektuojama ant stalo paviršiaus.

Čia svarbu pabrėžti, kad šią belaidę klaviatūrą galima naudoti su „Windows“, „MAC OS“, „Android“, „iPhone“ ir „Windows Phone“ operacinėmis sistemomis. Teigiamai įvertinti galima ir tą faktą, kad belaidžio ryšio sąsaja šiuo atveju yra realizuojama naudojant „Bluetooth“, todėl prie kompiuterio ar išmaniojo telefono naudotojui papildomai nereikia prijungti jokių adapterių.

Gamintojas taip pat akcentuoja, kad lazerinę projektavimo technologiją naudojanti klaviatūra užtikrina ne ilgesnį nei 5 milisekundžių atsako laiką, o tai reiškia kad per minutę ji geba užfiksuoti daugiau nei 350 skirtingų simbolių paspaudimų. Tuo tarpu pirkėjai pagyrų taip pat negali šiame unikaliame įrenginyje integruotai kraunamai daugiau nei pakankamos 500 mAh talpos baterijai.

Galiausiai skubame pranešti, kad kiekvienas norintis šią klaviatūrą Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ su specialiu nuolaidos kodu (LCDGB) dabar gali įsigyti už 29 eurus. Tačiau taip pat norime pabrėžti, kad jeigu tikrai susidomėjote šiuo pasiūlymu, tai vertėtų paskubėti, kadangi esamas klaviatūrų likutis elektroninėje parduotuvėje sparčiai mažėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(4)
(12)

Komentarai (2)