Kinijos turgelio stebuklai: „Teclast TBook 12 Pro“ – už paprasčiausio planšeto kainą itin mobilus ir našus „2-in-1“ tipo kompiuteris (Video)  ()

Šalia išmaniojo telefono darosi vis labiau įprasta nuolatos turėti ir didesnės įstrižainės įrenginį. Praktika rodo, kad funkcionalumo prasme planšetiniai kompiuteriai mažai kuo pranašesnis už išmaniuosius telefonus, todėl pirkėjų akys vis dažniau krypsta į „2-in-1“ tipo kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarieji savo dydžiu dažniausiai lenkia planšetinius kompiuterius, o esant reikalui jie taip pat gali būti prijungiami prie specialių klaviatūrų. Kitaip sakant, „2-in-1“ kompiuteriai vis dažniau ir dažniau tampa puikiu pasirinkimu ne tik ieškantiems planšetinio kompiuterio, bet ir visiems tiems, kurie prioritetą teikia mobiliems mažų gabaritų nešiojamiems kompiuteriams.

Tuo tarpu Kinijoje gaminami tokio tipo kompiuteriai dažniausiai turi dar daugiau privalumų, kadangi beveik visuomet yra parduodami su iš karto įdiegtomis „Windows“ bei „Android“ operacinėmis sistemomis.

Pavyzdžiui, šiuo metu itin teigiamai Kinijoje vertinamas „2-in-1“ tipo kompiuteris „Teclast TBook 12 Pro“ yra aprūpintas „Windows 10 Home“ ir „Android 5.1“ OS, o greitas platformos pakeitimas naudotojui šiuo atveju yra užtikrinamas specialiu korpuse integruotu mygtuku.

Kitaip sakant, „Teclast TBook 12 Pro“ paversti planšetiniu kompiuteriu arba įprastu nešiojamu kompiuteriu užtrunka vos vieną akimirką.

Vis dėlto čia svarbu pabrėžti, kad baziniame komplekte šis „2-in-1“ kompiuteris yra parduodamas be klaviatūros - pastarąją tenka įsigyti atskirai. Tai reiškia, kad pirkėjui greta 192 eurų „Teclast TBook 12 Pro“ kainos su nuolaida, papildomai dar teks įsiskaičiuoti ir maždaug 45 eurų išlaidas klaviatūrai.

„Teclast TBook 12 Pro“ techninė dalis tinkamai įvertinus šio kompiuterio matmenis ir paskirtį taip pat turėtų nenuvilti.

Pastarasis „2-in-1“ tipo kompiuteris yra vertinamas ne tik dėl savo talpios 7200 mAh baterijos, bet ir dėl energiją taupančio keturių branduolių „Intel Cherry Trail Z8300“ centrinio procesoriaus.

Šalia šių savybių visuomet taip pat minimas 12,2 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) lietimui jautrus ekranas, „Intel HD Graphic Gen8“ vaizdo plokštė ir 4 GB operatyvioji RAM atmintinė.

„Teclast TBook 12 Pro“ dažniausiai kritikuojamas tik dėl santykinai mažos 64 GB vidinės ROM atminties, tačiau pastarąją esant poreikiui galima praplėsti dar iki 128 GB, naudojant TF tipo atminties kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()