Ką padarytumėte tokiam draugui? Pamiršęs, kur pastatė pasiskolintą BMW, škotas jį surado tik po pusmečio  (4)

ungtinėje Karalystėje nutiko ganėtinai kurioziška istorija. Praėjusių metų birželį škotas kelionei į Anglijos mieste Mančesteryje vykusį „Stone Roses“ koncertą iš draugo pasiskolino prabangų BMW. Tačiau po renginio nesugebėjo prisiminti, kur paliko automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaikino naudai galima paminėti, kad greta „Etihad“ stadiono, kuriame vyko minėtas koncertas, esanti daugiaaukštė stovėjimo aikštelė yra tikrai didelė. Kaip skelbia „Manchester Evening News“, škotas penkias dienas joje ieškojo draugo mašinos, kol galiausiai nuleido rankas. Po tokios nesėkmės jis susisiekė su keliomis kompanijomis, kurios išgabena ne vietoje paliktus automobilius.

Taip pat bendravo ir su vietos savivaldos atstovais, tačiau nieko nepešė. Po dviejų mėnesių nesėkmingų paieškų, transporto duomenų bazėje buvo oficialiai įrašyta, kad automobilis pavogtas.

Visgi prieš pat Naujųjų metų sutikimą vietos policijos pareigūnai rado iš Škotijos atvažiavusį BMW toje pačioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Jie tuoj pat susisiekė su mašinos savininku ir pranešė jam gerą žinią.

Mančesterio centro policijos departamento „Twitter“ paskyroje inspektorius Philas Spurgeonas rašė, kad automobilis buvo rastas ten, kur jį paliko vairuotojas. Humoro jausmo nestokojantis pareigūnas taip pat svarstė, kas nutiks, kai šis BMW privažiuos prie mokėjimo užkardos.

Skaičiuojama, kad už stovėjimą mašinos savininkui arba jos nesugebėjusiam rasti draugui teks sumokėti maždaug 5000 svarų (5800 eurų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(31)
(5)
(26)

Komentarai (4)