„Philips“ tvirtina, kad naujasis kompanijos 4K OLED televizorius - „toks vienintelis visame pasaulyje“  (5)

Išskirtinė „Philips“ nuotaikingo apšvietimo „Ambilght“ technologija susijungė su 4K vaizdo kokybe bei OLED unikalumu naujausiame „high-end“ klasės dizaino televizoriaus modelyje 901F – taip sukuriant idealios vaizdo kokybės ir papildomo apšvietimo keliamų pojūčių sinergiją!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkos analitikų teigimu, šie 2017-ieji metai bus ypatingi naujais OLED televizorių modeliais, kuriuos ruošiasi pristatyti visi didieji gamintojai – ir būtent šis „Philips“ 55 colių įstrižainės 9000 serijos televizorius atidaro jų galeriją, tapdamas vieninteliu pasaulyje 4K OLED televizoriumi su „Ambilight“ ir „Android TV“ operacine sistema.

Šio televizoriaus korpusas, kaip ir priklauso OLED technologijos televizoriams yra plonas, net ir su jame įmontuotais papildomais „Ambilight“ LED diodais. Visas televizorius sveria vos 17 kilogramų. Dėl lengvo, tvirto ir grakštaus, virtualiai neįrėminančio itin plono aliuminio rėmo, šis OLED televizorius papuoš bet kurį interjerą.

Chromuotos korpuso kojelės yra įprastas aukštos klasės „Philips“ televizorių atributas, tačiau nauja tai, kad dizaineriai apdirbo ir užpakalinę korpuso dalį, kas lig šiol buvo neįprasta. Užsidarantis dangtelis slepia mygtukus ir jungiklių lizdus, todėl iš bet kurios pusės televizorius atrodo prašmatniai ir dailiai.

„Philips“ visada išsiskyrė iš kitų gamintojų savo unikaliąja „Amblight“ apšvietimo technologija, skleidžiančia šviesos srautą ant sienos pagal ekrane rodomo vaizdo dominuojančias spalvas, taip vizualiai išplėčiant patį vaizdą, o ir saugant žiūrovo akis nuo pervargimo.

Šiame televizoriuje yra įmontuoti „trijų krypčių Amblight“ srautai. Galima pasirinkti specialų režimą kompiuteriniams žaidimams (margas šviesos srautas) arba muzikai (apšvietimas keičiasi pagal ritmą). „Amblight“ apšvietimas gali veikti netgi tada, kai televizorius yra išjungtas – taip šis prietaisas tampa jaukia būsto interjero dalimi – o jo skleidžiamos šviesos sodrumą galima nustatyti pagal savo poreikius ir skonį (pasirenkant iš „Hot Lava“, „Deep Water“, „Fresh Nature“, „šiltos baltos“ arba „šaltos baltos“ režimų).

Kaip ir dera 4K vaizdo televizoriui, „Philips“ 901F turi 4 HDCP2.2 HDMI jungtis, tris USB ir vieną „Etherneto“ lizdus. Valdymo pultelis su įmontuotu mikrofonu, veikiantis IR spindulių principu turi ir papildomą „Bluetooth“ ryšį bei QWERTY klaviatūrą kitoje pusėje.

Televizoriuje instaliuota naujausia „Android TV OS Marshmallow 6.0” operacinė sistema. Taip pat platus 4K (HDR UHD) turinio tiekėjų diapazonas – „Netflix“, „Amazon Video 4K”, “Youtube“, „BBC iPlayer“, „BBC Sport“, „Chili Cinema“, „BBC News“, „I Concerts“ ir „Dailymotion“ – jei ko trūksta, galima pasirinkti iš gausios „Appsų“ galerijos.

„Philips“ vaizdo kokybės technologijos su fundamentaliomis OLED vaizdo technologijomis sukuria beveik tobulą sinergiją. Juoda spalva yra OLED standartinio „gylio“, detalės ryškios, „judesio rezoliucija“ puiki.

Dėl plačiausio matymo kampo “Philips” OLED televizoriaus perteikiamomis spalvomis ir kontrastu galima mėgautis iš dar daugiau vietų, neaukojant vaizdo kokybės. Siekant tobulos juodos spalvos vaizdo ir išskirtinio kontrasto, ekrane netgi galima visiškai išjungti arba pritemdyti atskirus pikselius.

„Philips Perfect Colour“ procesorius sukuria 2,250 trilijonų spalvinių kombinacijų ir perteikia šiuo metu rinkoje plačiausią spalvų spektrą, atkuriant net 99% DCI-P3 spalvų. Vaizdą galima koreguoti pagal asmeninį skonį, pasirenkant vaizdo režimą iš tradicinio „Philips“ paketo – „asmeninio“, „ryškaus“, „natūralaus“, „standartinio“, „kinofilmo“, „foto“, „žaidmų“, „dienos“ arba „nakties“.

Garso kokybę užtikrina 30W galios šešių atsuktų į priekį kolonėlių sistema su bosu – iš esmės jokios papildomos garso sistemos nereikia net ieškoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai (5)