Rusijos Generalinis štabas paskelbė netikėtą išvadą apie JAV karines galimybes: „mūsų raketos gali būti numuštos praėjus vos 150 sekundžių nuo starto“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Finalfour 2017-05-03 15:02
Arns, atsakyk i viena klausima: ar nuosirdziai tiki, kad utopiniu atveju, jei RU, Kinija staiga netektu absoliuciai visos savo ginkluotes, tiek branduolines, tiek konvencines ir liktu bejege, ja USA arba NATO uzpultu pirma? Taip ar ne, be isvedziojimu. Va tada ir isiaiskinsim, vakarai agresoriai ar ne.
Arns 2017-05-03 15:11
Angaruose skraidančios lėkštės paslėptos? Pinigai ženkliai didesni pas amerikiečius, tačiau didelė dalis jų nusėda elementariuose pajėgumų išlaikymuose ar pavalgydinime. Galų gale pasidomėk ką pačios pajėgos šneka ir suprasi, kad ne auksu klota ir ten. Yra stiprių vietų, yra užleistų, yra iš vis nuo pat šaltojo karo įkarščio užmirštų.
immortallt 2017-05-03 15:31
Na taip, Amerikonai leidžia lėktuvus nuo lėktuvnešio jau su elektromagnetine "pagalve", rusai tuo tarpu pjausto metalo laužui Rusai giriasi nauju tanku, kuris neužvažiuoja ant tralo, Amerikonai ginkluojasi lazerinėm patrankom ir rail-gun'ais. Amerikonų lėktuvnešio nenuskandintų vienas branduolinis taktinis užtaisas (smulkesnis aišku, ne caro bomba, kurią komplikuota panaudoti prieš tokį objektą), o rusų "lėktūvnešį" tuo tarpu lydėjo jau buksyruojantys laivai O šaltame klimate laive nebelieka tekančio vandens ir tuštintis pro bortą reikia P.S. tai klausimas, ar rusai pradėję masiškai ruošti užtaisus paleidimui, negautų tokį niuksą atgal, kad nuo žemės nespėtų pakilti didžioji dalis balistinių raketų?
Niemand 2017-05-03 15:36
Galima pagalvoti, kad be JAV tose šalyse būtų saugu... Afganistane ir Somalyje nuo dievai žino kokių laikų pastovus karas. Libijoje ir Sirijoje JAV indėlis artimas nuliui, ten daugiau prancūzai prisidėję. Irakas - vienintelis atvejis, kai JAV padarė nusikaltimą, apie ką net yra pasisakę TBT teisėjai. JAV nėra okupavusi nei vienos valstybės. Rusija gi okupavusi dalį Gruzijos, dalį Ukrainos, dalį Moldovos ir niekur nežada išeiti.
Arns 2017-05-03 15:46
Kokie argumentai, katutėmis paploti? Nekilo minčių, kad pavyzdžiui Rusijos kitokia geografinė ir geopolitinė aplinka, tad jiems lėktuvnešiai viso labo tik žaisliukas? Dėl to jie daug daugiau investuoja į raketas ar sausumos pajėgas. Na bando ir svaičioja amerikiečiai, bet kiek matei tos ginkluotės įrengtos ir naudojamos? Jei reiktu tuos tavo lazerius panaudoti rytoj, ar bent vienas laivas ar lėktuvas būtu parengtas? Gal čia kaip su MOAB bomba tektu panaudoti tam nepritaikytą transportinį lėktuvą, kurį bet koks priešas net su nuo peties paleidžiama priešlėktuvine raketa pamuštu? Juk matai, bomba sukūrė, o su kuo ją paleisti užmiršo. per sunki esamai technikai Ar tu manai, kad amerikiečių visi 6 tūkstančiai balistinių raketų laikomos kovinėje parengtyje? Aš tai ne. Tikiu jog yra vertinimai kiek tikslinga jų būti paruoštų paleisti greitai, pagal nustatytą saugumo situaciją. Čia yra technika ir ji dėvisi. Tam sumažinti naudojamas konservavimas iki prisireiks. Nes kai prisireiks, pagaminti nebespėsi.
Niemand 2017-05-03 15:51
Kvailiau nieko nesugalvojai
Arns 2017-05-03 16:02
Na na, tas pats Irako atvejis, kaip čia kitaip nei okupacija? Gal maišai šį terminą su aneksija? Bet net jei ir taip, gal geriau bandyti sutvarkyti ką pridirbai nei tiesiog palikti pačius srėbti klampynę, kaip buvo padaryta Somalyje, Libijoje ir iš dalies Irake. Iš Afganistano paprasčiausiai nespėjo išeiti iki tapo vėl pernelyg karšta ir akivaizdu, kas atsitiko kituose taip paliktuose kraštuose.
Arns 2017-05-03 16:19
Jei pasiskaitytum kaip veikia balistinės raketos, manau paaiškėtu dėl ko jų nenumušus pakilimo metu, vėliau jas tektu gaudyti tik besileidžiančias. Besileidžiančias link taikinio.
Finalfour 2017-05-03 16:50
O rusu armijai valgyt nereikia? Ir pajegumu islaikyti irgi nereikia? Nesupratau, tu cia ka, bandai itikinti, kad ru ir usa kariumenes parengties technine kokybe tokia pati beveik? Kad rusu 13 padvotkiu tai tas pats kas usa 14? Kad ru ir usa branduolinis arsenalas priziuretas panasiai? Reimtai? Tu tikrai, rimtai ? Jei atmetus tau mokamas babkes (o gal is idejos ta darai, tik tada tai dar basiau) uz trolinima, tu pats asmeniskai tiki kad ru pajegumai panasus i USA? Beja, neatsakei i auksciau mano uzduota klausima, apie agresorius. Suprantu, nepatogu, nevark.
Arns 2017-05-03 18:43
Užduotum rimtus klausimus, būtu galima atsakinėti. Gal dar paklausk ar po penkerių metų šią šieną iškris sniegas? Aš ne kokia Vanga. Tačiau karinė doktrina reikalauja būti pasirengus atremti agresiją, ir tą kiekviena šalis rengiasi daryti.