Lietuvos policija įsigijo motociklą, kokio dar niekada nėra turėjusi: bus naujas chuliganų siaubas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2017-06-05 01:55
super antraste. Kur cia tokias mokina rasyti? Speju neralus issilavinimas reikalingas: bus chuliganu siaubas.
audriusn 2017-06-05 09:40
na ir kam tos rasliavos "iki 280", ~250 be duoniniu ir stiklu zemiausioj padety. ir ne tokiem dalykam jis skirtas. o keliuose patruliuot ir prireikus greit persidislokuot pats tas.
Arthuras 2017-06-05 12:02
Kažkaip man formuojasi nuomonė, kad policija pamėgo pirkti įvairius vyriškus žaisliukus, kurių nauda - abejotina. Baisiai piktinasi, kad VPT neleidžia vykdyt neskaidrių pirkimų ir t.t.
Kyborg 2017-06-05 13:38
Stebėjimo sistemos ir greičio matuokiais yra "vyriški žaisliukai"? Gal siūlai išvis greičio matuoklių atsisakyt, taip pat ir eismo nebestebėt?
Arthuras 2017-06-05 15:55
Super galingi motociklai, labai galingi automobiliai - taip, vyriški žaisliukai. Tuos pačius (dar geresnius) rezultatus būtų galima pasiekti visiškai kitaip. Čia ir bėda, kad , tiek magistralėse, tiek mieste iš esmės gali važiuoti kiek nori greitai. Yra keletas stacionarių matuoklių, didelė dalis iš jų neveikia. Mieste gali kalbėt mob. telefonu - niekam neįdomu. Pvz., pasodintų policininkus ant dviračių patruliuot miestuose - būtų gerokai daugiau naudos. Pastebėtų daug pėsčiųjų pažeidimų, ir dviratininkų, ir vairuotojų. Bet ne kietai atrodys? Juk gerokai kiečiau naujausia galinga A6, ar sport touring motociklas...
Kyborg 2017-06-05 19:02
Policininkai patruliuojantys ant dviračių pažabos viršijančius greitį? Įdomūs logikos vingiai. Ir kaip važinėjantys ant dviračių reaguos į iškvietimus? Ar siūlai gerokai didint patrulių skaičių, t.y. didint išlaidas?
Arthuras 2017-06-05 19:25
Pradėkim nuo pradžių. Tu teigi, kad galingos transporto priemonės yra reikalingos tam, kad būtų galima sutramdyti viršijančius greitį. Aš tau turiu klausimą - ar viršijančius greitį reikia įkandin gaudyti? Visiškai nematau tam poreikio. Tai yra absoliučiai nesaugu. Tai galima daryti ir stacionariai, stovint ir matuojant greitį (tam tinka bet kokia TP). Pralėkė, nufotkinai, atėmei teises. Jei koks veikėjas nestoja, tai turi būti gaudoma komandiškai (kad ir su dygliais, kaip estai), o ne vejantis iš galo. Kas dėl dviračių, tai aš kalbu apie kitokių nusižengimų fiksavimą. Tai nereiškia, kad pareigūnų tokių turi būti pilnas miestas. Bet porelė policininkų ant dviračių mieste - prisidėtų prie pėsčiųjų, dviratininkų ir automobilių vairuotojų kultūros (KET laikymosi) gerinimo. Taip pat, neretai galėtų ir sureaguoti į iškvietimus, jei būtų netoli įvykio vietos. Juk su dviračiu galima pravažiuoti ten, kur su automobiliu reikėtų važiuoti gerokai ilgesnį kelią.
Arns 2017-06-06 07:45
Ar lietuvių policininkai ryšis stabdyti motociklininką kaip estai padarė? Jei ne, tai pinigų taškymas. Na kas iš to, kad atsiras dar keli į kompaniją durneliui. Esminė funkcija ne lydėti pažeidėją, o jį sustabdyti.