Įdomybės iš Kinijos: „Xiaomi“ vaizdo registratorius nustebins ir kokybe, ir kaina (Video)  ()

Tikriausiai neverta aiškinti, kodėl šiais laikais turėti automobilinį vaizdo registratorių yra tokia gera mintis. Jie yra beveik būtini, siekiant išvengti nereikalingų ginčų ar užkirsti kelią sukčiams. Geri vaizdo registratoriai yra brangūs, tačiau, jei esate linkęs paieškoti, rasite puikių kompromisinių variantų. Pavyzdžiui, šis „Xiaomi“ įrenginys stebina ir kokybe, ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma reikia pakalbėti apie kokybę. Vaizdo registratoriai yra gana paprasti įrenginiai - kameros su plačiakampiais objektyvais ir cikliniu atminties naudojimu (naujesni vaizdo įrašai automatiškai įrašomi senesnių vietoje). Šis „Xiaomi“ registratorius filmuoja 160 laipsnių kampu 1920 x 1080P raiška. SONY IMX323 CMOS jutiklis užtikrina, kad įrašuose matysis visos detalės, kurios gali būti svarbios aiškinantis autoįvykių kaltininkus.

Visgi, „Xiaomi mijia“ registratorius siūlo kur kas daugiau. Visų pirma, jis turi 3 colių ekraną-vaizdo ieškiklį. Lęšis yra padengtas specialia danga, sumažinančia atspindžius, o aukštos klasės vaizdo jutiklis užtikrina, kad vaizdas bus ryškus net ir prieblandoje.

„Xiaomi mijia“ registratorius pats gali identifikuoti vaizdo įrašus, kuriuos būtina išsaugoti - autoįvykių įrašai nebus ištrinti. Gerai ir tai, kad šis įrenginys palaiko „Wi-Fi“ funkciją, kuria galima prisijungti prie kitų išmaniųjų įrenginių, parsisiųsti failus, keisti kameros nustatymus. Tereikės parsisiųsti programėlę. Gamintojas įspėja, kad programėlė prieinama tik kinų kalba, nors skelbime yra visi reikalingi vertimai. Registratorius valdomas keturiais jutiminiais po ekranu esančiais mygtukais.

Į „Xiaomi mijia“ vaizdo registratorių reikia įdėti atminties kortelę, talpinančią iki 64 GB. Jos keisti, tol kol ji nesuges, ar išvalyti niekada nereikės, nes įrenginys automatiškai ištrina seniausius failus, jų vietoje palikdamas naujus įrašus. Padeda ir tai, kad registratorius turi  H.264 technologiją, suspaudžiančią failus ir leidžiančią kortelėje įrašyti ilgesnes keliones.

Automobiliniai vaizdo registratoriai šiais laikais yra būtini, ypač miestuose važinėjantiems vairuotojams. „Xiaomi mijia“ vaizdo registratorius vilioja ne tik patraukliomis charakteristikomis, bet ir kaina. Šiuo metu šis įrenginys kainuoja €46,27.

Štai kaip atrodo „Xiaomi“ automobiliniu vaizdo registratoriumi darytas vaizdo įrašas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(17)
(8)

Komentarai ()