Kinijos turgelio stebuklai: „Xiaomi“ išpardavimo papildymas – naujos kartos IP kamera, unikalaus dizaino ausinėmis ir pačiu naujausiu kompanijos fizinio aktyvumo asistentu  ()

Tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ organizuojamų išpardavimų pasiūlymai kartojasi. Vis dėlto jiems netrūksta ir dinamikos, kadangi periodiškai jie yra papildomi naujais gamintojų pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, pastabesnis skaitytojas apie „Xiaomi Heart Of Tech“ išpardavimą greičiausiai girdėjo jau ne vieną kartą, tačiau skubame pranešti, kad jis ir vėl pasipildė naujais pasiūlymais. Būtent ta proga įdomiausių pasiūlymų trejetuką, kurie, manome, artimiausiu metu susilauks didelio pirkėjų dėmesio pateikiame žemiau.

Naujos kartos „Xiaomi Mijia 720P“ belaidė IP kamera

Viena įdomiausių šios vasaros „Xiaomi“ naujovių be jokios abejonės yra naujos kartos „Xiaomi Mijia 720P“ belaidė IP kamera. Pastarąją šiuo metu Kinijoje galima įsigyti už 38 eurus.

Ši valdoma IP kamera „Xiaomi Mijia 720P“ (1280 x 720) bene labiausiai stebina dizaino atnaujinimais, tačiau abejingų pirkėjų taip pat nepalieka ir dėl nepriekaištingų techninių galimybių.

Negana to, kad „Xiaomi Mijia 720P“ pasižymi plačiu 100,4 laipsnių apžvalgos kampu, integruotu naktiniu pašvietimu bei geru suderinamumu su „iOS“ bei „Android“ išmaniaisiais telefonais, ji taip pat gali pasigirti integruotu judesio davikliu, mikrofonu ir garsiakalbiu bei iki 32 GB talpos atminties korteles palaikančiu Micro SD kortelių lizdu.

Į ausį įstatomos ausinės

Pirkėjų susidomėjimo „Xiaomi Heart Of Tech“ išpardavime taip pat tikrai netrūksta ir unikalaus dizaino į ausį įstatomoms ausinėms „Xiaomi Mi Capsule“ už 12 eurų.

Pastarosios bene labiausiai garsėja savo ergonomišku kapsulės formos dizainu, kuris, pasak gamintojo, užtikrina jog „Xiaomi Mi Capsule“ tvirtai laikysis ausyje net ir aktyviai sportuojant.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mi Capsule“ ausinės turi specialius valdymo mygtukus (veikia tik su „Android“) bei integruotą mikrofoną, todėl puikiai praverčia ne tik klausant muziką, bet ir ilgai ar itin dažnai kalbant telefonu.

Fizinio aktyvumo asistentas „Xiaomi Amazfit A1603“

Galiausiai šią savaitę būtina paminėti ir 45 eurus kainuojantį naujos kartos fizinį aktyvumo asistentą „Xiaomi Amazfit A1603“, kuris fiksuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, seka miego kokybę bei matuoja pulsą.

Šis „Xiaomi“ fizinis aktyvumo asistentas pirkėjų dėmesį visų pirma patraukia unikaliu iš aliuminio bei polikarbonato pagamintu korpusu ir taip pat itin domina dėl iš TPSiV medžiagos pagamintos antibakterinės ir alergijų nesukeliančios bei UV spinduliams atsparios apyrankės.

„Xiaomi Amazfit A1603“ dar gali pasigirti ir kokybišku OLED ekranu bei itin talpia 70 mAh baterija. Pasak gamintojo, tokios talpos baterija garantuoja, kad šis fizinis aktyvumo asistentas budėjimo režime galės veikti net iki 60 dienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()