Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas išmanusis telefonas „OUKITEL K10000 Pro“ – įspūdingos talpos baterija, 3GB RAM ir anonso metu itin palanki kaina  ()

Sparčiai augantis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „OUKITEL“ pagaliau grįžta su džiugiomis naujienomis. Jeigu aktyviai šį pavasarį sekėte kasmetinės technologijų parodos „Mobile World Congress“ naujienas greičiausiai teko šį bei tą girdėti ir apie naujosios kartos išmanųjį telefoną „OUKITEL K10000 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad anksčiau pristatytas „OUKITEL K10000“ išmanusis telefonas pernai tapo bene dažniausiai lietuvių Kinijoje perkamu išmaniuoju telefonu. Būtent tai yra pagrindinė priežastis, kodėl norime pranešti ir apie oficialų „OUKITEL K10000 Pro“ pardavimų startą.

Vos tik pamačius „OUKITEL K10000 Pro“ tenka pripažinti pastebimus išmaniojo telefono dizaino atnaujinimus (metalinis rėmelis, galinis dangtelis padengtas oda), tačiau, žinoma, pačiu svarbiausiu akcentu ir šį kartą išlieka įspūdingos 10000 mAh talpos baterija. Kitaip sakant, tai yra esminis akcentas, kodėl dar pernai senesnės kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas „OUKITEL K10000“ tapo bene pačiu perkamiausiu kinišku telefonu mūsų šalyje.

Šį kartą gamintojas taip pat nepasikuklino ir deklaruoja, kad „OUKITEL K10000 Pro“ naudojant 4G ryšį budėjimo režime gali veikti iki 33 dienų, o jeigu tenkinsitės 2G ryšiu – net 77 dienas. Šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad naujosios kartos išmanusis telefonas taip pat gali būti naudojamas ir kaip išorinis įkroviklis (angl. power bank) kitiems elektroniniams įrenginiams įkrauti.

„OUKITEL K10000 Pro“ gali pasigirti ir atnaujintu aukštosios raiškos (1920 x 1080) 5,5 colių įstrižainės ekranu, kurį nuo šiol nuo susibraižymų dar saugo ir „Corning Gorilla Glass“ stiklas. Žinoma, dar būtina paminėti ir 13 megapikselių kamerą, atnaujintą „Android 7.0“ operacinės sistemos versiją bei galinėje išmaniojo telefono dalyje pagaliau integruotą piršto antspaudų skaitytuvą.

Kaip ir buvo galima tikėtis „OUKITEL K10000 Pro“ taip pat sulaukė kardinalių techninės dalies pakeitimų ir nuo šiol gali pasigirti ne tik atnaujintu aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi bet ir išplėstomis 3 GB operatyviąja RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimis.

Jeigu susidomėjote šiuo naujos kartos išmaniuoju telefonu su 10000 mAh talpos baterija, tai skubame pranešti, kad būtent šiuo metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ jį galima įsigyti vos už 160 eurų. „OUKITEL K10000 Pro“ šiuo metu pirkti iš „Gearbest“ apsimoka ir todėl, nes pardavėjas kartu taip pat pažada atsiųsti daugiau nei 25 eurų vertės dovaną (ekrano plėvelės, odinis ir silikoninis dėklai). Tuo tarpu jeigu šiuo pasiūlymu nepasinaudosite, vėliau gali tekti labai gailėtis, nes „OUKITEL K10000 Pro“ kaina mėnesio viduryje turėtų pakilti maždaug iki 200 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(38)
(10)
(28)

Komentarai ()