Sunkus ir didelis visureigis prieš „Toyota Prius“ - avarijos pasekmės verčia dar kartą pagalvoti apie visureigių saugumą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2017-06-16 10:43
nesu visureigių fanas,ir čia dar sunku ką nors konkretaus nuspręsti, bet praktiškai dauguma pažeidimų MB dėl virtimo, o ne dėl susidūrimo.. kitą kartą ir fūros susidūrimas su kokiu smartu gali būti toks, kad smartas kur nors atšoks ramiai o fūra iš inercijos nulėks ir susilamočins.. bet nereiškia, kad smartas bus saugesnis..
Arthuras 2017-06-16 10:53
Kas čia keisto, visureigių svorio centrai yra gerokai aukščiau - didesnė tikimybė apsiverst. Todėl visuomet man atrodo kiek keistai, kuomet aukštą sedėseną žmonės vertina kaip kažkokį papildomą saugumą...
kestutisz 2017-06-16 11:07
Priusui tiesiog pasisekė, kad kabino tik mažą jo kampą ir vertėsi kaip per tramplyną. Pora metrų į šoną ir vaizdas būtų gerokai liūdnesis (Priusui, visureigis kaip tik atrodytų geriau), nors mašinos visiškai tos pačios.
Arthuras 2017-06-16 11:26
Tai tik įrodo, kad visureigis (ar apskritai didelis automobilis) tikrai ne visuomet saugesnis, kaip kai kurie yra įsitikinę.
HardAxe 2017-06-16 11:44
Na prius tiesiog "pakišo koją" visureigui. Jeigu būtų tokia pat trajektorija atsirkridęs smartasir atšokęs nuo visureigio kaži ar vairuotojas jaustųsi geriau.
immortallt 2017-06-16 11:45
Kiek dažnai mašinos susiduria kaktomuša?
Shinigami 2017-06-16 11:55
Tai rodo, kad mašinos turi savo paskirti. Čia tas pats, kas sakyti, kad sportbačiai geriau, nes su jais lengviau bėgti nei su guminiais batais. Žinoma su guminiais labai nepabėgiosi, nes jie skirti vaikščioti po balas. Užtat su sportbačiais po balas nepavaikščiosi. Jei visureigis važiuotu per baldiurus, jis tiesiai per juos pravažiuotu ir nuvažiuotu. Tuo tarpų Toyota Prius gali ir likti pakibusi ant baldiuro, ar net apsivertusi. Arba kitaip galima lyginti. Toyota Prius nėra saugi, nes su ją įkritus į upę gali paskesti, o su Jei koks pastatas užgrius, tai iš bet kokios mašinos nieko neliks (kaip ir iš jos keleivių), tuo tarpu tankas gali iš po griuvėsių išvažiuoti. Jei nori liginti saugumą, reikia lyginti bendra saugumą. Įvairiomis situacijomis ir įvairiose vietose. Ir jei kažkas pradės svajoti apie saugiausia (nesunaikinama) mašina, tokį galima pasiusti... nes toks dalykas ne egzistuoja.
sub 2017-06-16 14:10
Shinigami, yra transporto piemonės ir kovos mašinos, kas yra visiškai skirtingi dalykai. Tankas nėra - transporto priemonė, nors galėtum jį naudoti kaip transporto priemonę, bet ... Tik šiaip pastaba, tavo palyginimas nelabai tinkamas šiuo atveju.
trapecijus 2017-06-17 02:01
Trūksta informacijos apie važiavimo trajektorijas. Įtariu, kad buvo taip - visureigis tik su priekiniu ratu užlipo ant Prius buferio ir vertėsi, susikeldamas kėbulo pažeidimus. Priusas ir jo vairuotojas nukentėjo nedaug. Taip ir atsiranda antraštės kaip: ''... avarijos pasekmės verčia dar kartą pagalvoti apie visureigių saugumą.''