Žaidėjai įniršo ant „Grand Theft Auto V“ kūrėjų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-06-22 13:22
- Kas nebandėt, tai puikus žaidimas: - Žaidime daugybė ekstremalių užsiėmimų (kalnų dviračiai, motociklai, malūnsparniai, lėktuvai, šaudynės, gangsteriai, lenktynės auto ir laivais) bei ekstremalūs charakteriai. - Gali užsiimti verslu, pirkti akcijas, auto, lėktuvus, laivus, konkuruoti su kitais žaidėjais. - O dėl hakerių skundų daug.
Sebastianas 2017-06-22 13:27
Pagrindinė priežastis (kiek teko skaityti iš Gamespot.com naujienų) buvo ta, kad šitomis modifikacijomis žaidėjai galėjo pasinaudoti žaisdami daugelio žaidėjų režime ir taip įgyti pranašumą prieš kitus žaidėjus. Vadinasi, teisingas žingsnis. Bet sprendžiant iš ten esančių komentarų, OpenIV programa negalima (neveikia) daugelio žaidėjų režime. Vadinasi, pasipiktinimas yra teisėtas. Suprask kaip nori. Kita vertus, jeigu ten tikrai šios programos negalima naudoti daugelio žaidėjų režime, vadinasi vietoje jos greitu metu atsiras OpenIV pakaitalas. Tad, kova su vėjo malūnais.
AlfaFan 2017-06-23 10:55
Pagrindinė problema manau yra tame, kad online viskas kainuoja. Ir kainos yra tikrai didelės tiek virtualiais tiek realiais pinigais (nes su tu gali už realius pinigus pirkti virtualius). O yra keletas modų, kur jų gali pasidaryti tiek offline, tiek online. O čia jau jų verslui kenkia. Po kiekvieno update pasitaiso situacija, bet neilgam, nes nauji modai greitai pasirodo.
vanduo4 2017-06-23 16:03
- Šitas paslaugų atsisakymas yra pagrįstas tuo, kad autoriai išleido "Shark" tipo kreditines korteles, kurias nusipirkus gauni virtualių pinigų, o visi modai tuo pinigus gamina neribotai. - Panašiai kaip su žaidimais už dyką, jų pirkti nereikia, bet norint greitesnių pasiekimų, tau tiesiog trūksta virtualios valiutos todėl ją gali nusipirkti. P.s. visi žaidimai ieško būdo kaip išlaikyti žaidėjus savo platformoje, nes išėjus misijas ir pasiekus aukščiausius įgūdžius, žaidimas pasidaro pasikartojantis ir neįdomus. : GTA dar yra kur pasitempti, nes jie strigo tik ties 4 punktu.