Įdomybės iš Kinijos: net ir šnipams tinkami akiniai su slapta kamera (Video)  (1)

Jei esate vienas iš tų, kuris nori fiksuoti kiekvieną savo gyvenimo akimirką, tikriausiai jau turite ne vieną kamerą. Visgi, šnipų įrangą primenantys akiniai praverstų netgi jums. Nesvarbu ar norite iškrėsti pokštą draugui ir nufilmuoti jo reakciją, ar norite užfiksuoti savo ekstremalius žygius, ši kamera tikrai pravers, ypač, kai kainuoja tiek mažai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Slapta filmuoti žmones nėra labai gražu, tačiau šiam įrenginiui rasite ir kitų panaudojimo būdų. Pavyzdžiui, žygiui gamtoje fiksuoti ar kokiam nors ekstremaliam nuotykiui įrašyti. Nors tai tik akiniai nuo saulės, jie filmuoja geriau nei jums atrodo.

Visų pirma pradėkime nuo akinių. Tai - tikrų tikriausi akiniai nuo saulės, blokuojantys žalingus ultravioletinius spindulius. Savo išvaizda jie primena sportui skirtus akinius, nes tokie ir yra - juos labiau norėsis pasiimti į žygį gamtoje, o ne į pasivaikščiojimą miesto centre. Vieno mygtuko paspaudimu galite pradėti filmuoti.

SM 16C akiniuose yra įmontuotas 5 megapikselių jutiklis. Vienu mygtuko paspaudimu kamera pradės filmuoti. Ji vaizdą įrašinėja 1280 x 720P arba 1920 x 1080P raiška - neblogai kaip tokiam mažam įrenginiui.

500mAh baterijos turėtų pakakti maždaug dviejų valandų filmavimui. Įrašai talpinami 32 gb atminties kortelėje, kurios lizdas yra vienoje iš akinių kojelių. Patys akiniai yra gana lengvi (skelbime nurodomas 54 gramų svoris) ir, kaip teigia gamintojas, patogūs.

SM 16C akiniai nuo saulės su kamera nepakeis geros veiksmo kameros. Tačiau juos naudoti galite be pastangų, o vėliau užfiksuotus vaizdus tikrai panaudosite montuodami filmukus apie savo atostogas gamtoje. SM 16C akiniai kainuoja kiek daugiau nei 23 eurus ir į Lietuvą yra siunčiami nemokamai. Už šią kainą gausite ir dėklą su šluoste, bei instrukciją anglų kalba. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai (1)