Į vieną vaizdo įrašą surinkti vaizdai, kas nutinka autoįvykyje, jei žmonės nėra prisisegę saugos diržų (Vaizdo įrašas gali šokiruoti)  (3)

Automobilių saugumas jų gamintojų akimis per paskutinius dešimtmečius tapo neabejotinai vienu iš svarbiausių aspektų. Tai patvirtina ir vis griežtėjantys transporto priemonių saugumą matuojančių organizacijų vertinimo kriterijai, ir vis augantis elektroninių saugumo sistemų automobiliuose kiekis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau ne visi besinaudojantys automobiliais tokie atsakingi, kaip jų kūrėjai. Štai, saugos diržai, viena iš seniausių automobilių saugumo priemonių, tačiau vis dar atsainiai vertinami kai kurių vairuotojų ir keleivių. Vieniems – nepatogu, kitiems – ne lygis, tretiems – tiesiog nesvarbu.

Lietuviškose socialinių tinklų grupėse neseniai paplito pernai iš sukrečiančių vaizdų sumontuotas vaizdo klipas, akivaizdžiai parodantis, kuo kelyje gali baigtis tie „nepatogu, ne lygis, nesvarbu“. Net ir važiuojant nedideliu greičiu, įvykus nelaimei pasekmės gali būti tragiškos.

Perspėjame jautresnius žiūrovus – vaizdai gali būti sukrečiantys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(34)
(4)
(30)

Komentarai (3)