Daug pažadų apie revoliuciją ir štai rezultatas: „Google“ palikęs „Android“ kūrėjas Andis Rubinas pristatė savo pirmąjį išmanųjį telefoną(Video)  ()

Berėmis išmanusis telefonas „Essential“ pagaliau pasirodė internetinių mažmenininkų kataloguose. Naujieną jau galima pamatyti elektroninėje parduotuvėse „BestBuy“ ir JAV operatoriaus „Sprint“ svetainėje už, atitinkamai, $ 699,99 ir $ 749,99 kainą. Jis jau netrukus bus parduodamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prisiminsime, kad „Essential PH-1“ yra pirmasis startuolio „Essential Products“ išmanusis.

Šį projektą įgyvendino mobiliosios operacinės sistemos „Android“ kūrėjas Andis Rubinas, kuris „Google“ paliko 2014 metais.

Prietaisas išsiskiria plonais ekrano rėmeliais, korpuso gamyboje naudojamu titanu ir keramikiniu galiniu dangteliu.

Priekinį skydelį saugo stiklas „Corning Gorilla Glass 5“.

Viena iš pagrindinių išmaniojo telefono ypatybių tapo modulinė ekosistema, kuri leidžia  prie išmaniojo telefono lengvai prijungti įvairius priedus, naudojant magnetinį tvirtinimą.

Išmanusis telefonas taip pat gavo 5,71 colių ekraną, kurio raiška yra 2560 x 1312 taškų, pirštų atspaudų skaitytuvą, 13 megapikselių dvigubą pagrindinę kamerą su papildomu monochrominiu jutikliu, 8 megapikselių priekinę kamerą ir 3040 mAh bateriją.

Aparatinės įrangos pagrindu pasirinkta šiuo metu geriausia „Qualcomm“ platforma „Snapdragon 835“, 4 GB operatyviosios ir 128 GB UFS 2.1 tipo vidinės atminties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(28)
(13)
(15)

Komentarai ()