Pristatė pirmąjį „Nokia“ flagmaną su „Android“ sistema: paaiškėjo išskirtinės savybės ir kaina (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2017-08-18 12:41
Mąsčiau nuo Lumia peršokti ant Nokia android'o, bet kai atparumas tik IP45, tai nelabai verta tokios sumos išleisti. Jau geriau gal Xiaomi imti
Finalfour 2017-08-19 17:25
Jeigu neziuret i kaina, tai siai dienai nera ka svarstyti net, galaxy S8 neabejotinai rimciausias aparatas siai dienai.
kernel_panikuoja 2017-08-19 19:40
Nieko ispudingo uz neispudinga kaina siaip yra privalumas, kuris vadinasi geras price/value. HMD telefonai siai dienai siulo bene geriausia surinkimo kokybe savo kainos kategorijoje, faktiskai svaru Android'a ir greitus update'us. Tai labai gera formule save isskirti is bendro Android katilo. Labai gaila, kad originali Nokia kompanija tos formules nesuprato tik prasidejus ismaniuju erai, nes siuo metu butu buvus beveik garantuotai #1 tarp Android'u ir sedetu Samsung vietoje.
Taspac 2017-08-20 11:19
Koks tau geras price/value? Nokia išleido eilinį šūdtelefonį už 600 pinigų. Už tokią kainą šiandien galiu įsigyti šūdtelefonį S8 iš Samsungo. Skirtumas tas, kad Samsungo šūdingumas mažesnis. Apskritai, niekas nebeleidžia gerų telefų. Šiandien visi laukia Apple 8, nes 7 yra šūdas. Šiandien visi perka naujus telefus ne todėl, kad naujesni geresni, o todėl, kad užkniso senieji, ir tu tikiesi, kad šūdo bus mažiau. Vėliau kitą pirksi, dėl tos pačios priežasties.
kernel_panikuoja 2017-08-20 14:19
Pries rasydamas nesamones pasiskaityk Nokia 8 ir ypac Nokia 6 apzvalgas, pasidomek, kokiom savybem jie skiriasi nuo kitu Android ekosistemos telefonu savo kainos lygyje ir i ka orientuojasi pati HMD produktu politika. Nesakau, kad Nokia Android telefonai turi geriausia price/value. Jie turi gera overall price/value palyginus su tradiciniais Samsung, HTC, LG ar Motorola brand'ais prie tos pacios kainos. Tai ypac taikytina tiem, kas nori tureti kokybiska korpusa ir svaru, gerai support'inama Android'a, o ne galingiausia hardware'a su nesveiku kiekiu bloatware ir stipriai/komplikuotai pakeistu UI. O uz 600EUR S8 nenusipirksi, be to Nokia 8 EU parsidavineja nuo ~570EUR. Nelabai yra apie ka su tavimi diskutuoti, nes tau aiskiai "viskas yra sudas". Speju tau ne sudas tai bus koks nors muityneje "praslydes" is kinijos pirktas fuflo, nes gi visi zmones kvaili, ir "permoka" uz "sudus" - girdeta dainele ne karta is zmoniu, kuriem "viskas sudas".
Xdmin 2017-08-20 15:28
Kai man sugedo ismanus, pasiemiau i rankas sena Nokia 5310, tai po ismaniojo ji net kazkaip raminanciai veike jokiu baterijos problemu, jokiu pasto tikrinimu, tiesiog lauki kol kas nors paskambins jei kam reikia Bet ji turejo garsiakalbio defekta, tai buvo tik labai laikinas sprendimas. Dabar turiu Microsoft 950, tai jausmas panasiai kaip ir Taspac - lyg ir geras, bet kaip ir sudas. Tik mano atveju telefono kaina 150 euru (devetas) viska keicia.
Taspac 2017-08-22 10:54
kernel_panikuoja2017 nepanikuok. Nokia pardavė savo prekinį ženklą kiniečiams, kurie kepa savo kinietišką "stebuklą" tik su Suomišku ženkleliu. Manau, jei to ženkliuko nebūtų, tai tikrai kainuotu tiek, kad galėtų būti overall price/value pro muitinę praslydęs kinietiškas fuflo. Ir dar, išmok naudotis internetu, S8 kainuoja 610 eur. Man tas 40 eur skirtumas už abejotiną vertę, kurią suteikia suomių ženkliukas, esmės nekeičia. Ateityje gal, bet dabar šitą palieku tokiems kaip tu.
Taspac 2017-08-22 11:13
Pasitaisau, pardavė suomiams, tokiems kaip ACME, kurie užsakinėja savo stebuklus kinijoje. Aišku, suomiu partneriai rimtesni. Tai ateityje, jei bus protingas valdymas iš Europos, turės galimybę išaugti į kažką rimto. O dabar atrodo, kad jie tik naudojasi "nostalgišku" vardu. Kaip sakiau, laikas parodys.
FtBall 2017-08-22 11:15
O tai Apple ar Samsung'as kažką kitaip daro?
kernel_panikuoja 2017-08-22 12:09
Sakiau, uz 600 nenupirksi. 610 bus tik kokiam neaiskios reputacijos e-shop'e, kuriame Nokia 8 irgi atitinkamai bus kokie 530, kai atsiras pardavime. Ir siaip man visiskai neidomu, ka tu ar kiti pirksit ar nepirksit - yra begale Android telefonu su skirtingom savybem, o "geriausias" pasirinkimas vistiek remsis i subjektyvius poreikius. Tik sakiau, kad Nokia 8 turi overall gera value, ypac tiem, kas nori gero korpuso ir svaraus Android/UI. ACME cia is vis ne prie ko. Pasidomek, kas projektuoja dabartinius Nokia Android telefonus ir kokie elektronikos komponentai eina i Nokia, ir kokie i ACME produktus. Taip kad ne - ant Mediatek sudu padaryti kiniski fuflo su po menesio istrupanciom micro-USB jungtimis tikrai kainuos daug pigiau, nei esami Nokia be Nokia zenkliuko. Jei kalbi apie kokybiskus komponentus turincius Xiaomi/OnePlus modelius - tai jie kainuoja irgi atitinkamai panasiai.