Rusija atskleidė daugiau informacijos apie naują savaeigę haubicą „Koalicija SV“ - šaudys toliau nei NATO ginklai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

technologas 2017-09-07 20:53
Eilinis "niet analogov v mire". Jei neužges parade - jau galima sakyti pasiekimas.
SaMaras 2017-09-07 21:02
Na specifikacijos labai įspūdingos, bet reikia realių bandymų įrodančių tuos popierinius skaičius.
Pjovėjas 2017-09-08 17:40
"net analogov mire", kurio pati Rusijos armija nepirks ir kuris nepavažiuos parade?
Talkatif 2017-09-08 22:33
Su tokiu šaudymo greičiu pavargs keist ištirpusius vamzdžius.
chazmas 2017-09-11 01:53
Man toks durnas klausimas iškilo. Rusas kažką sulebedino be analogų. Visi tuoj pat pradėjo pirštus kaišiot šaipytis iš to ruso analogų esančių, tipo rusų technika šiokia, tokia šapkom ušankom uždankstyta ir panašiai it t.t. Tai leiskite paklausti, kodėl visas NATO visi europiečiai, visas Pentagonas su tais „neveikiančiais" rusais, su jų girtais praporščikais kažkodėl skaitosi. Ir Žiūri į šituos technikos aparatus labai rimtai? Mūsų tik propagandinė žiniasklaida skleidžia savo kvailas teorijas. Tipo kaip knygoj „Paskutinis karas" parašyta. „Pijai turi bombas, bet jos nesprogs". Laukiu protingų komentarų.
Rukis 2017-09-11 02:28
Todėl kad tai geriausia ginkluotė kurią gali rasti už NATO/ES/Vakarų sienų. Taigi prieinama ginkluotė visokiems Bananų Respublikų dick-tatoriams, kas sukelia paklausą Rusynui toliau tobulinti ir gaminti geriausią, alternatyvią vakarams, ginkluotę. Jei Kinai perspjaus Rusus, tai visų šitų kibirų dienos bus suskaičiuotos. Pagyvensim pamatysim. Be abejo žiūrint iš demokratinės valstybės pusės, kuriai Vakarų ginkluotė yra puikiausiai prieinama, Rusyno ginklai yra mėšlas kurį pirkt galima tik tada, kai bandai 3-čiose šalyje vieną diktatorių pakeisti kitu svetimomis rankomis. Tikiuosi jūsų standartams tai buvo pakankamai protingas komentaras.