Tiems, kam nepatinka apvalios formos: stačiakampis, stilingas, stebėtinai funkcionalus ir patikimas „Xiaomi Amazfit“ laikrodis už labai patrauklią kainą  (3)

Tikriausiai jau ne kartą girdėjote apie „Xiaomi Amazfit“ išmaniuosius laikrodžius. Jie susilaukia daug pagyrų dėl dizaino, funkcijų gausos ir aukštos kokybės. Šis laikrodis, apie kurį dabar kalbėsime, pasižymi visomis gerosiomis „Xiaomi Amazfit“ savybėmis, tačiau kartu yra ir stebėtinai pigus. Ką jis gali?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia, verta atkreipti dėmesį, kad yra visa serija „Xiaomi Amazfit“ laikrodžių - pačių įvairiausių formų ir skirtingų galimybių. Iki šiol dažniausiai minėdavome klasikinės apvalios formos „Xiaomi Amazfit“ laikrodį, tačiau labai gerų pirkėjų vertinimų sulaukia ne tik jis, bet ir stačiakampis modelis, kuris be viso ko yra ir pigesnis už savo analogą. Tad kuo jis ypatingas ir ką gali?

Šis „Xiaomi Amazfit“ išmanusis laikrodis daro viską, ką ir kiti pigūs panašūs įrenginiai: skaičiuoja žingsnius, primena pajudėti, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Visą tai jūs jau žinote, tačiau šis įrenginys gali kur kas daugiau. Pavyzdžiui, jis naudojasi telefono GPS sistema bei turi elektroninį kompasą.

Iš tikrųjų, „Xiaomi Amazfit“ yra labai tinkamas aktyviems žmonėms. Visų pirma dėl to, kad turi net keturis sportuojantiems skirtus režimus, kurie padeda prietaisui efektyviau stebėti jūsų mankštą, nepriklausomai nuo to, ar sportuojate ant bėgimo takelio, ar bėgiojate lauke, ar važiuojate dviračiu ar užsiimate kita veikla. Šį laikrodį galima nustatyti taip, kad jis dažnai praneštų apie nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ar pulsą.

„Xiaomi Amazfit“ laikrodis taip pat turi barometrą ir jungiasi prie telefono GPS - tai svarbu tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Ir, aišku, jis praneš, jei gausite žinutę, skambutį ar elektroninį laišką. Svarbu ir tai, kad šį laikrodį labai patogu nešioti.

Geras išmanusis laikrodis privalo būti atsparus ir vandeniui, ir dulkėms. „Xiaomi Amazfit“ atitinka IP68 standarto reikalavimus, todėl visiškai nebijo nei dulkių, nei vandens. Jis taip pat yra labai lengvas - 32 gramų ant savo riešo net nepajusite, nes apyrankė yra minkšta ir patogi. Galiausiai, nereikės jaudintis ir dėl baterijos - 190mAh talpos elemento pakaks net 45 valandoms (naudojant aktyviau šį laiką reikėtų mintyse padalinti pusiau).

Kvadratinis „Xiaomi Amazfit“ laikrodis yra stilingas pasirinkimas aktyviems žmonėms už prieinamą kainą. Šiuo metu stačiakampis „Xiaomi Amazfit“ išmanusis laikrodis kainuoja €55,57.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (3)