Išskirtinės išvaizdos, nuotoliniu būdu valdoma IP kamera, kuri ne tik užtikrina namų saugumą, leidžia bendrauti su paliktais vaikais, bet ir pagyvina interjerą  ()

Kinai visuomet stengiasi sukurti ne tik funkcionalius, bet ir įdomiai atrodančius gaminius. Kai vieni stengiasi savo saugos kameras paslėpti, ši yra namų dekoracija. O svarbiausia, į pandą panašus įrenginys ne tik pagyvina aplinką, bet ir siūlo daug naudingų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, ar „DIDseth DID - 904FH“ labiau primena pandą ar šunį nesiginčysime, tačiau akivaizdu, kad tai yra netradicinės išvaizdos pigus ir funkcionalus įrenginys namų saugumui užtikrinti. Bene ryškiausias šios kameros bruožas - didelis veikimo nuotolis - tarp kameros ir „Wi-Fi“ signalo šaltinio gali būti net 400 metrų (be kliūčių), todėl ji gali būti naudojama bet kuriame įprastų namų krašte.

„DIDseth DID - 904FH“ filmuoja 720p (25 kadrų per sekundę) raiška. Ji puikiai susitvarko ir su tamsa dėl 10 IR LED elementų. Ji taip pat veikia ir kaip judesio daviklis - jums praneš, jei kas nors namuose sujudės. Aišku, kaip ir kitos panašios kameros, „DIDseth DID - 904FH“  turi garsiakalbį ir mikrofoną - galėsite pasikalbėti su namuose esančiais žmonėmis.

„DIDseth DID - 904FH“ turi platų 75 laipsnių objektyvą, tačiau ji dar ir sukiojasi ir lankstosi, todėl apžiūrėti galėsite kur kas daugiau. Viskas kontroliuojama išmaniojo telefono programėle. Vienu metu prie kameros gali prisijungti penki naudotojai. Galėsite peržiūrėti įrašytus vaizdus ar tiesiogiai matyti, kas darosi stebimoje teritorijoje.

Ši IP kamera turi lizdą atminties kortelei (iki 128 GB), o pakuotėje yra visi montavimui reikalingi priedai. Tiesa, ši kamera yra skirta naudojimui tik viduje. Ji neveiks neigiamoje temperatūroje, o ir nuo vandens nėra apsaugota, kaip ir kitos IP kameros šioje kainos kategorijoje.

„DIDseth DID - 904FH“ kainuoja €25,58. Nors IP kameros išvaizda rūpi nedaugeliui žmonių, tačiau jei norite ją laikyti matomoje vietoje, į jos išvaizdą vertėtų atkreipti dėmesį, priešingu atveju ji atrodys kaip svetimkūnis namų interjere. Bent jau ši kamera išvaizdos prasme turi neabejotinų privalumų - puikiai tinka ne tik tiesioginei funkcijai atlikti, bet ir pagyvina namų aplinką. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()