Pateiktas Lietuvos energetinės nepriklausomybės strategijos projektas: didinga vizija, kas bus Lietuvoje su energetika 2020, 2030 ir 2050 m.

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Elite 2017-12-01 20:10
Ir kuo mūsų atominė elektrinė buvo bloga? Turbūt per didelė konkurencija?.. Svarbiausia, kad Lietuva nebūtų konkurencinga pramonėje, o visą kitą tai savaime kaip visose panašiose šalyse.
AAA000 2017-12-01 23:40
uzmirsk tu ta atomine. net jei butu eksplotave tuos du reaktorius iki galo - jau butu vistiek reikeje juos uzdarinet. tik uz savus. ten tepralose tik kelis metus, kai dar galejo naudingai dirbt. bet uztat dabar gali santazuot europa komplikuotu uzdarymu ir babkes plaut kai uzstringa sitas marazmas runkeliams, tai kliedi iki mirties... AE juk turejo but pleciama, statomas ir paleidziamas trecias blokas ir t.t. kad butu nepertraukiamas darbas. o ne 30 metu dirba, paskui trisdesimt metu salyje ner elektros, nes matai rusai blogi - nedastate ir pabego...
vanduo4 2017-12-02 22:36
: aptarnavimas, produkcijos realizavimas, veiklos užtikrinimas, pelningumas dabartinėje politinėje situacijoje neįmanomas. P.s. atsižvelgiant į kaistančią geopolitiką, ši elektrinė - tai uždelsto veikimo atominė bomba. Užtektų vieno sprogimo ir Lietuvos nebeapsaugotų net NATO. Būtent tuo tikslu dabar statoma Baltarusijos elektrinė. Tik nežinau dėl jos galios ir pritaikomumo Europos rinkai, bet kažkaip abejoju jog ji bus labai pelninga, bet manyčiau jog ir neturi būti pelninga. Tai tik geopolitinis įrankis Rytų - Vakarų konfrontacijoje. Lygiai kaip Pietų Srauto projektas gan sėkmingai blokuoja Europinį Pietų projektą.