Iki šiol tai tebuvo fantastika, o dabar tapo realybe: sukurti „hobitų namai“, kuriuos bus galima pastatyti per 3 dienas (Foto, Video)  ()

Ar prisimenate filmą „Žiedų valdovas“ ir jo vieną iš pagrindinių herojų hobitą Bilbą Beginsą? Prisipažinkite, juk tikrai kilo mintis, kad ir „aš norėčiau gyventi tokiame name“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija „Green Magic Homes“ įgyvendino šią svajonę sukurdami surenkamų namų liniją. Dabar visi gali pasijausti tarsi gyventų hobitų miestelyje.

„Digital Trends“ praneša, kad šie namai suprojektuoti taip, kad kuo lengviau pritaptų esamoje aplinkoje. Korpusas pagamintas iš sustiprinto polimerinio pluošto (SPL).

Šiam namui surinkti užtenka trijų žmonių, kurie šį darbą turėtų nesunkiai atlikti vos per tris dienas.

SPL yra atsparus vandeniui ir suprojektuotas taip, kad išlaikytų net iki 20 cm storio dirvožemio ir augalų sluoksnį, kuris dengia visą namo paviršių.

Augalai gali būti laisvai keičiami atsižvelgiant į aplinką ar asmeninį poreikį.

Kai kurie žmonės šiuos namus ir juos supančią aplinką paverčia dekoratyviniais sodais, o kai kurie sujungia juos su kraštovaizdžiu, kad viskas atrodytų kuo naturaliau.

Interjeras taip pat priklauso tik nuo savininko pageidavimų. Galima įrengti kaip nuolat gyvenamąjį namą su treniruoklių sale bei darbo kambariu arba įsirengti biuro patalpas. Ar tiesiog turėti slaptą vietelę, kurioje pasislėpę nuo visų bėgiotumėte užsidėję burtininko skrybėlę.

Namai gali būti įvairių formų bei dydžių, o jei nenorite suapvalintos kalvos formos namo galite pasirinkti ir gerokai didesnį namą, kurie yra netgi pigesni. Viskas priklauso tik nuo fantazijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(2)
(20)

Komentarai ()