Pasipylė šimtai naujų skundų dėl „iPhone X“: vyksta kažkas keisto skambinant į telefoną  (2)

Jungtinių Valstijų technologijų milžinės „Apple“ flagmaną „iPhone X“ įsigiję vartotojai masiškai skundžiasi dėl problemos, susijusios su įeinančiais skambučiais, rašo dienraštis „Financial Times“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šimtai vartotojų įvairiuose forumuose teigia, kad ekrane kelias sekundes nerodomas pranešimas apie skambinantį asmenį, nors skambučio signalas yra girdimas. Dėl to vartotojai negali paspausti virtualaus mygtuko, kad atsilieptų į skambutį.

„Kai kažkas skambina, skambučio garsas yra girdimas, tačiau ekranas reaguoja tik po 6-8 sekundžių“, – „Apple“ pagalbos vartotojams internetiniame puslapyje parašė vienas vartotojas.

„Dažnai aš girdžiu tik skambutį, tačiau nematu informacijos ekrane“, – rašo kitas „iPhone X“ savininkas.

„Apple“ teigia analizuojanti pranešimus dėl šios problemos.

Analitinės kompanijos „Canalys“ duomenys rodo, kad ketvirtąjį praėjusių metų ketvirtį „Apple“ pardavė 29 mln. „iPhone X“ telefonus. Tai buvo populiariausias išmaniojo telefono modelis kalėdiniu laikotarpiu.

Pati bendrovė „Apple“ pranešė, kad „iPhone X“ yra aktyviausias perkamas „iPhone“ modelis. Prekybą šiuo flagmanu kompanija pradėjo lapkričio 3 d. daugiau nei penkiasdešimtyje šalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(6)
(15)
(-9)

Komentarai (2)