Nenuskandinamas minimalistis MP3 grotuvas su IPx8 ir 42% nuolaida: galite su savimi pasiimti ir į lauką, ir į baseiną, ir į Baltijos bangas  ()

Šiais laikais viskas turi būti išmanu, o tai kartais juk taip nusibosta. Šis MP3 grotuvas šiuo požiūriu yra tikra atgaiva. Jis yra labai paprastas, minimalistinis, tačiau savo funkcijas atlieka puikiai. Geriausia tai, kad jis visai nebijo vandens.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Waterproof Portable Clip USB 2.0 8GB Music MP3 PlayerGearbest.com portale pavadintas įrenginys išties yra labai paprastas. Jo ilgis siekia vos 6,5 cm, o svoris - 23 gramus. Taigi, jį visada galėsite pasiimti su savimi. Tai bus nesunku, nes kitoje grotuvo pusėje yra patogus laikiklis, kuriuo įrenginį galėsite prisisegti prie diržo ar kuprinės kišenės.

Šį MP3 grotuvą tikrai norėsis su savimi turėti nuolat. Jis atitinka IPX8 standarto reikalavimus. Tai reiškia, kad jis visiškai nebijo vandens. Dar daugiau - gamintojas teigia, kad šį įrenginį galima pasiimti ir į sūrų vandenį ir net panėrus į 10 metrų gylį jam nieko nutikti nereikėtų. Šio įrenginio korpusas yra pagamintas iš ABS plastiko, tačiau jo paviršius yra neslidus, o mygtukai yra lengvai surandami net nežiūrint į patį grotuvą.

Kartu su šiuo MP3 grotuvu komplektuojamos ir ergonomiškos ausinės. Jos yra įstatomos į ausies kanalą, tačiau laidas eina virš ausies, todėl jos nekrenta ir bėgiojant ar plaukiojant. Aišku, tikėtis aukštos kokybės garso iš praktiškai nemokamai pridedamų ausinių neverta, tačiau pradžiai tiks ir tokios, o vėliau, jei jos netenkins jūsų poreikių, galėsite jas pasikeisti į geresnes.

Šis MP3 grotuvas turi 160 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti maždaug 12 darbo valandų. 8 GB vidinėje atmintyje tilps labai daug muzikos, tačiau jei jos pritrūks visada galima įsijungti FM radijo imtuvą. Na o įsigiję šį prietaisą pakuotėje rasite instrukcijas anglų kalba, USB laidą, valymo šluostę, ausines ir dvi poras jų antgalių.

Beje, šis MP3 grotuvas yra toks minimalistinis, kad pirkėjai dažnai pasigenda garso reguliavimo mygtukų. Pasirodo, tereikia nuspausti ir palaikyti vieną ar kitą dainos perjungimo mygtuką. „Waterproof Portable Clip USB 2.0 8GB Music MP3 Player“ kainuoja €23,63.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()