Paskelbti išankstiniai užsakymai naujajam „Vernee X1“ išmaniajam telefonui su 6 GB RAM, 64 GB ROM ir anonso proga skirta 50$ nuolaida (Video)  ()

Didelis ir pilno ekrano tipo išmanusis telefonas su keturiomis kameromis. Taip, tai „Vernee X“ išmanusis telefonas ir „Vernee“ kompanija skelbia, kad jau yra išleistos dvi telefono versijos – 6 GB RAM + 128 GB ROM ir 4 GB RAM + 64 GB ROM. O dabar planuojama išleisti ir specialią „Vernee X“ versiją – 6 GB RAM + 64 GB ROM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigia „Vernee“ kompanija, palyginus su ankstesne išmanaus telefono versija, naujasis „Vernee X“ telefonas suteiks dar geresnę našumo patirtį ir, kas yra itin svarbu, šis telefonas pasižymės geru kainos ir kokybės santykiu.

Specialusis „Vernee X“ leidimas su 6 GB RAM ir 64 GB talpos saugykla pasižymės dideliu, 6 colių įstrižainės ekanu, kuris bus FHD (18:9). Pačio ekrano su visu telefonu santykis sieks 83,8 %.

Išmanusis telefonas bus aprūpintas keturiomis galingomis kameromis. Kaip teigia gamintojas, dėl gilesnio koregavimo ir optimizuotos aritmetikos, pagerėjo fotoaparatų kokybė. Dvigaba 16 MP + 5 MP galinė HD kamera su „SONY IMX 258“ jutikliu ir f/2.0 diafragma užtikrins, kad nuotraukos bus kaip niekada ryškios.

Dviguba 13 MP + 5 MP priekinė kamera su atnaujinta „grožio režimo 2.0“ versija. Optimizuotas „grožio efektas“ bei portreto detalės padarys asmenukes itin kokybiškas ir gražias.

Žinoma, specialioji „Vernee X“ versija turės 6 GB RAM ir 64 GB ROM bei „Helio P23 LPDDR4X“ 8-nių branduolių procesorių. Kompanija teigia, kad didžiausias pagrindinis taktinis dažnis gali siekti 2,5 GHz, o dėl „Mali-G71-MP2“, lyginant su paskutiniąja karta, darbo našumas padidėjo 10 %, tačiau energijos suvartojimas nukrito 15 %. Naujasis „Vernee X“ dirba sklandžiai ir be jokių trikdžių. Taip pat galima praplėsti vidinę atmintį papildoma 128 GB atminties kortele.

Kaip ir visada, „Vernee“ kompanijos išmanieji telefonai pasižymi tiesiog milžiniškos talpos baterijomis. Ne išimtis ir specialioji „Vernee X“ versija. Šis telefonas turės 6200 mAh talpos bateriją, o dėl „VOS“ operacinės naudojamo energijos taupymo režimo, „Vernee X“ su vienu įkrovimu įprastai darbuosis iki 4 dienų, o budėjimo režime – iki 76 dienų.

Telefonas palaikys greito įkrovimo technologiją, todėl per 2,5 valandos pilnai įkrausite bateriją. Gali atrodyti, kad tai ne taip jau ir greitai, bet reikia turėti galvoje, kad ir baterija yra praktiškai dvigubai didesnės talpos, nei gali pasigirti daugelis rinkoje esančių kitų išmaniųjų telefonų.

Be to, specialusis „Vernee X“ išmanusis telefonas palaikys „Face ID“ (veido atpažinimo technologiją aut. past.) ir veiks dar greičiau nei ankščiau. Telefonas atrakinamas per 0,2 sekundės. Taip pat telefono nugarėlėje yra ir pirštų atspaudų nuskaitymo jutiklis.

„Vernee“ kompanija informuoja, kad šį „Vernee X“ modelį, nuo balandžio 16 iki 22 dienos, bus galima įsigyti tik Banggod internetinėje parduotuvėje už specialią – 199,99 JAV dolerių kainą. Pasibaigus anonso nuolaidoms, telefono kaina sieks 249.99$. Ir šis specialus modelis vadinsis „Vernee X1“. Taip pat kompanija teigia, kad turėsite galimybę laimėti naująjį „Vernee X1“. Visą papildomą informaciją sužinosite apsilankę „Vernee“ oficialioje svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()