TOP 7 perkamiausiems produktams iš Kinijos skelbiami papildomi nuolaidų kuponai: naujiems klientams siūlomos tiesiog fantastiškos kainos (Video)  ()

Internetinė parduotuvė Gearbest.com dažnai pasiūlo itin populiarių ir išties vertų dėmesio produktų už itin patrauklią kainą, tačiau šį kartą jie turbūt jau pranoko save.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest informuoja, kad atrinko pačius populiariausius ir itin didelio pirkėjų dėmesio susilaukusius produktus ir nusprendė jiems pritaikyti itin dideles nuolaidas.

O kas yra dar įdomu, kad daugeliui iš žemiau pateikto prekių sąrašo, nuolaidos taikomos naujiems klientams, bet, žinoma, liko nepamiršti ir ištikimi internetinės parduotuvės klientai. Pasižiūrėkime į ką šįkart Gearbest.com siūlo atkreipti dėmesį.

1. „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas

Dabar naujiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu LT2018417RU8 šis WiFi signalo stiprintuvas kainuos 4,49 eurus.

Šis „Xiaomi“ WiFi signalo stiprintuvas susilaukė didelio susidomėjo ir gerų atsiliepimų tiek iš pirkėjų, tiek ir iš specialistų. Vokietijos dizaino specialistai šį WIFi signalo stiprintuvą apdovanojo tarptautiniu „IF“ apdovanojimu ir teigė, kad šis prietaisas efektyviai išplečia tinklo aprėptį ir leidžia greitai prijungti įrenginius bei tikrinti tinklo parametrus per išmaniojo telefono programėlę.“

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra 12 x 3 x 9 cm dydžio bei lengvas (vos 30 gr.). Turi specialų USB maitinimo bloką; pats „Xiaomi Mi WiFi“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu; gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų; detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas; paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia.

„Xiaomi Mi WiFi“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį, o WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

Kai kuriems vartotojams kilo klausimų kaip naudotis ir pajungti šį WiFi signalo stiprintuvą, tad šioje apžvalgoje būtent šiems klausimams ir buvo kreipiamas didžiausias dėmesys. Apžvalgos autorius išsamiai ir nuosekliai aptarė ir išbandė šį WiFi signalo stiprintuvą ir teigė, kad norint tam tikrose namų vietose sustiprinti interneto ryšį šis WiFi signalo stiprintuvas yra žymiai geresnis pasirinkimas nei dar vienas maršrutizatorius.

Taip, „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ neskleis signalo visuose namuose (tai irgi gerai, jei nenorime, kad kaimynai naudotųsi jūsų WiFi aut. past.), bet konkrečioje vietoje šis prietaisas labai ženkliai sustiprins interneto ryšį.

Tad „Xiaomi“ WiFi stiprintuvas labai pravestų tais atvejais, kai reikia sustiprinti silpnoką viešai prieinamą WiFi signalą arba dideliuose namuose yra erdvių, kur signalas tiesiog per silpnas normaliam darbui. 

2. „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė

Dabar naujiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu LT2018417RU3 ši jau legenda tapusi išmanioji apyrankė kainuos 18,79 eurus.

Apie „Xiaomi Mi Band 2“ išmaniąją apyrankę rašėme daugybę kartų, ją lyginome su įvairiomis kitomis išmaniosiomis apyrankėmis. Visą informaciją galite rasti čia.

Tik priminsime, kad „Xiaomi Mi Band 2“, lyginant su „Mi Band 1S“ yra sumontuotas naujesnis žingsnių skaičiavimo mechanizmas, kuris taip stipriai nereguoja į vibracijas - pateikiamas žingsnių skaičius yra artimesnis tikrajam.

„Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė yra skirta kasdieniam fizinio aktyvumo sekimui (žingsnių skaičiavimas, suvartotų kalorijų kiekis ir kaip toli nueinama/nubėgama), miego kokybės analizei, savyje turinti širdies ritmo monitorių; visi gaunami duomenys sinchronizuojami ir analizuojami mobiliajame telefone.

Apyrankė turi IP67 atsparumo vandeniui ir dulkėms standartą, OLED liečiamą ekraną, yra suderinama su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis.

Kartu su jau minėtomis turi ir žadintuvo funkciją (vibracija). Pati puikiausia šios apyrankės dalis yra jos baterija. Dažniausiai tai yra beveik visų išmaniųjų įrenginių silpnoji dalis, tačiau  „Mi Band 2“ su 70 mAh ličio polimerų baterija žada iki 20 dienų budėjimo režimu kraunant ją 3 valandas.

Šios išmaniosios apyrankės dizainas itin patiko ir „Red Dot“ specialistų komandai, kuri „Xiaomi Mi Band 2“ apdovanojo už dėvėjimo patogumą, neapkrautą dizainą ir už tai, kad ši apyrankė yra įrenginys, kurį galima dėvėti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

„Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė tapo tokia populiaria, kad jos bei kitų „Xiaomi“ dėvimos elektronikos pardavimai aplenkė net tokius gigantus kaip „Fitbit“ ir „Apple“.

Vienoje apžvalgoje „Xiaomi Mi Band 2“ lyginome su „Xiaomi Amazfit A1603“, kurioje paaiškėjo, kad pagrindinis skirtumas yra tik tas, kad „Xiaomi Amazfit A1603“ yra šiek tiek gražesnis ir tvirtesnis įrenginys su daugiau informacijos pateikiančiu ekranu. Modernesnis dizainas labiau patiks tiems, kuriems svarbi išvaizda, bet kitais aspektais ryškesnių skirtumų nėra.

Dar kitoje itin išsamioje ir visą informaciją lentelėse pateiktoje apžvalgoje „Xiaomi Mi Band 2“ buvo detaliai lyginama su „Huawei Honor Band 3“ ir „Lenovo HW01“. Lyginome ir su „NO.1 F1“ išmaniąja apyranke. Asmeniškai išbandėme „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankę, o kitoje apžvalgoje ją palyginome su „Huami Amazfit Pace“ išmaniuoju laikrodžiu.

Ir nors tarp visų šių išmaniųjų įrenginių tikrai yra tam tikrų skirtumų (funkcijų gausos, baterijos veikimo laiko, dizaino ir dažniausiai kainos aut. past.), tačiau tiems, kuriems reikia laiko patikrintos, kokybiškos, pagrindines funkcijas gebančios kokybiškai atlikti išmaniosios apyrankės – „Xiaomi Mi Band 2“ yra Nr. 1.

3. „Xiaomi Piston Fresh“ ausinės

Dabar naujiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu LT2018417RU7 šios ausinės kainuos tik 2,44 eurus.

Tai kažkas neįsivaizduojamo, kad ausinės kainuotų 2,44 eurus. Manote, kad jos yra nieko vertos? Na, su tuo gerokai nesutiktų šios apžvalgos autorius. Beje, tuo metu esant akcijai šios ausinės kainavo dvigubai daugiau ir jau tada jis sakė, kad „neįsivaizduoju, ką panašaus į Xiaomi Piston Fresh galima nusipirkti už mažiau nei 10 eurų“.

„Xiaomi Piston Fresh“ ausinės turi standartinį 3,5 mm kištuką; 125 centimetrų ilgio laidą; yra pagamintos iš aliuminio lydinio ir plastiko; varža – 32 omai, 98 dB; palaiko tokias funkcijas kaip: atsiliepimas į skambutį, mikrofonas, dainų perjungimas; galima rinktis iš įvairių spalvų ir sveria vos 14 gramų.

Muzikos kokybė yra gera. Jose yra labai geri ir aiškūs žemi tonai. Klausantis elektroninės, bliuzo, roko ar bet kokio kito žanro muzikos aiškiai girdimi visi dainų elementai. Tiesa, muzika nėra labai garsi, bet ji grojama tik truputi tyliau nei „Xiaomi Hybrid“ ausinėmis.

Deja, bet aukšti tonai nesulaukia tiek dėmesio kaip žemi - be hibridinės technologijos tiesiog to neįmanoma padaryti, todėl pagal universalumą šios ausinės neprilygsta „Xiaomi Hybrid“. Plačiame dažnių diapazone jau nėra tokio detalumo, tačiau daugeliui muzikos kūrinių jo ir nereikia. 

Nors „Xiaomi Hybrid“ ausinėse garsas yra detalesnis, bet „Xiaomi Piston Fresh“ ausinėse geresni žemi tonai ir šios ausinės puikiai tiks tiems, kurie mėgsta klausytis repo, transo, techno, „drum-and-base“, elektroninės muzikos ir net tiems, kurie klausosi roko, džiazo ar bliuzo.

4. „Xiaomi Roidmi 3S“ automobilinis USB įkroviklis, FM radijo siųstuvas ir akumuliatoriaus įtampos matuoklis viename įrenginyje

Dabar naujiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu LT2018414RU5 šis įrenginys kainuos 9,80 eurus.

„Xiaomi Roidmi 3S“ yra daugiafunkcinis įrenginys, kuris leidžia muzikos klausytis automobilyje iš telefono ar bet kokio kito įrenginio, kuris ją transliuoja per „Bluetooth“ ryšį.

Tai aktualu ne patiems naujausiems automobiliams, kuriems dar trūksta kai kurių išmaniųjų funkcijų ir juose nėra nei USB lizdų, nei „Bluetooth“ ryšį suprantančių įrenginių. 

„Xiaomi Roidmi 3S“ veikia labai paprastai - prisijungia prie išmaniojo įrenginio per „Bluetooth“ ryšį, o paskui transliuoja iš jo grojamą muziką FM dažniu tiesiai į automobilio audio sistemą. 

Tačiau tai ne vienintelės jo galimybės - tai taip pat ir išmanusis automobilinis USB įkroviklis jūsų išmaniesiems prietaisams su dviem USB lizdais. 

Apie šį įrenginį detaliai rašėme „Xiaomi Roidmi 3S“ išsiamioje apžvalgoje, tad paminėsime esminius momentus:

1) Pagamintas iš kokybiško plastiko ir metalo. Dizainas yra gražus;

2) Gaminyje numatyta apsauga nuo per didelio srovės suvartojimo, įtampos šuolių, perkaitimo, užtrumpinimo;

3) Įėjimo įtampos 12-24 V, išėjimo įtampa 5 V, kiekvienam išėjimui tenka po 2.4 A stiprumo srovės. Tiesa, maksimali suminė srovė apribota ties 3.4 A. Deklaruojamas energijos konvertavimo efektyvumas - iki 95%;

4) „Roidmi Life“ programėle naudotis nesudėtinga. Reguliuojamas dažnio diapazonas apima 87.5-108.0 MHz, nustatymas keičiamas kas 0.1 MHz. Muzikos transliavimas vyksta stabiliai, krovimo funkcija taip pat veikia be sutrikimų.

5. „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis

Dabar visiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu LT2018410RU9 šis išmanusis laikrodis kainuos 49,99 eurus.

„Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis daro viską, ką ir kiti pigūs panašūs įrenginiai: skaičiuoja žingsnius, primena pajudėti, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Tačiau be viso to, jis naudojasi telefono GPS sistema bei turi elektroninį kompasą.

Iš tikrųjų, „Xiaomi Amazfit“ yra labai tinkamas aktyviems žmonėms. Visų pirma dėl to, kad turi net keturis sportuojantiems skirtus režimus, kurie padeda prietaisui efektyviau stebėti jūsų mankštą, nepriklausomai nuo to, ar sportuojate ant bėgimo takelio, ar bėgiojate lauke, ar važiuojate dviračiu ar užsiimate kita veikla. Šį laikrodį galima nustatyti taip, kad jis dažnai praneštų apie nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ar pulsą.

Vienoje iš šio išmanaus laikrodžio apžvalgų, jos autorius teigė, kad po mėnesio naudojimosi „Amazfit Bip“ jam šis laikrodis iš išvaizdos atrodo labai panašus į „Apple Watch“, bet pagal parametrus ir kainą tiesiog neturi konkurentų. Pagrindinis skirtumas tarp „Amazfit Bip“ ir standartinių išmaniųjų apyrankių yra didelis ekranas, o baterija atlaikė net visą mėnesį be papildomo įkrovimo.

Deja, bet „Amazfit Bip“ nepakeis profesionalių „tracker‘ių“, nes laikrodis turi per mažą jutiklio diskretizavimo dažnį, tad matavimai nėra patys tiksliausi. Ėjimo „takelis“ atrodo lygus ir gražus, bet su mažu tikslumu – tai labiau tinka mėgėjiškam naudojimui.

Fizinio aktyvumo duomenų pateikimas - aukštumoje. Įveikus kilometrą, laikrodis suvibruoja, pranešdamas apie jūsų sėkmę, o širdies ritmo matuoklis rodo rezultatus ekrane. Galiausiai galima peržiūrėti visą ėjimo maršruto schematinį vaizdą pačiame laikrodyje.

Nenuostabu, kad šis išmanusis laikrodis tapo rimtu konkurentu „Amazfit Pace“ išmaniajam laikrodžiui. Ir kaip teigia šios apžvalgos autorius nereikėtų tuo stebėtis, juk „Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis tu 80 % „Amazfit Pace“ savybių, bet kainuoja kone dvigubai pigiau.

Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis yra tinkamesnis įprastu režimu gyvenantiems žmonėms, kurie sportine veikla užsiima kiek rečiau, o „Amazfit Pace“ laikrodyje yra galimybė rinktis daugiau papildomų sporto funkcijų ir GPS veikia tiksliau. Iš principo šis laikrodis yra sukurtas aktyvia fizine veikla užsiimantiems žmonėms.

6. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Dabar visiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu LTEEROBOT18414 iš Lenkijos sandėlio šis robotas dulkių siurblys kainuos 253,30 eurus.

Apie „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį rašėme ne vieną kartą ir jį įvertino ne vienas apžvalgininkas. Apie robotą išsamiai galite perskaityti čia. Šįkart tik priminsime esminius momentus į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

„Xiaomi Mi Robot“ turi lazerinį jutiklį, kuris nuskenuoja aplinką ir padeda susidaryti virtualų patalpų žemėlapį. Iš pradžių robotas apvažiuoja perimetrą, o paskui zigzagu išvalo visą grindų paviršių. Tai - labai naši, tvarkinga schema. Viską galima stebėti savo išmaniojo telefono programėlėje.

„Xiaomi Mi Robot“ robotas turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios pilnai užtenka 140-150 minučių darbui. Taip pat turi gerą didelį HEPA filtrą, tačiau jis nėra plaunamas. „Xiaomi“ nuolat pabrėžia, kad kompanijos sukurtas dulkių siurblys veikia labai tyliai ir tai yra tiesa - su nustatyta maksimalia galia jis kelia tik 72 dB triukšmą.

Vienoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo lyginamas su „ILIFE V7S Pro“ dulkių siurbliu. Ir šioje apžvalgoje buvo prieita išvados, kad „Xiaomi Mi Robot“ yra neabejotinai geresnis dulkių siurblys. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų būti pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus. Visgi, buvo pripažinta, kad „Xiaomi“ robotas yra ir šiek tiek brangesnis net ir su nuolaida.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ Kinijos dizaino ekspertų įvertintas „Asia's Most Influential“ apdovanojimu bei Hanoveryje įsikūrusio Tarptautinio Dizaino Forumo apdovotas „IF“ apdovanojimu. Pagrindiniai vertinimo kriterijai, kuriais buvo remtasi išrenkant geriausią įrenginį buvo estika ir dizaino kokybė, praktinis naudojimas, inovacijos bei autonomija.

Kitoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo testuojamas su „Roomba 980“ robotu dulkių siurbliu. Siurbliai buvo testuojami ant kilimo, kieto paviršiaus grindų ir daugeliu atveju „Xiaomi“ dulkių siurblys buvo geresnis. Dažnu atveju „Roomba 980“ kainuoja tris kartus brangiau nei „Xiaomi“ siurblys, tad „kainos/kokybės prasme be konkurencijos laimi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.

O vienoje iš paskutinių apžvalgų buvo lyginti pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai. Ir apžvalgos autoriaus teigė, kad „viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Bet tokiems, kaip aš, kuris jau senokai turi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį, tikrai neverta jį keisti į antrosios kartos „Xiaomi“ dulkių siurblį ir mokėti papildomai daugiau kaip 100 eurų.“

7. „Jtron ELM327 MINI“ automobilinės diagnostikos įrenginys

Dabar visiems Gearbest.com klientams su nuolaidos kupono kodu ELM327LT šis įrenginys kainuos 2,44 eurus.

Tiems, kurie mėgsta pasikrapštyti prie savo automobilio ir siekia sutaupyti pinigų automobilio remontui, Gearbest.com su nuolaida siūlo „Jtron ELM327 MINI“ diagnostikos įrenginį automobiliui.

Juk išties erzina prietaisų skydelyje vis užsidegančios apie gedimus informuojančios lemputės. Žinoma, jos tik atlieka savo svarbias funkcijas, tačiau problema yra ta, kad kartais jokių gedimų nėra. Tenka vykti į automobilių remonto dirbtuves, kur sužinote, jog daviklis pastebėjo neegzistuojantį gedimą ir klaidos pranešimą galima ištrinti. Sužinoti savo automobilio būklę galite ir patys įsigiję šį diagnostikos įrenginį.

Šioje apžvalgoje jau rašėme, kad „Jtron ELM327 MINI“ yra labai paprastas įrankis. Jis „Bluetooth“ ryšiu prisijungia prie išmaniųjų įrenginių ir leidžia nuskaityti kompiuterio užfiksuotas klaidas. Juo labai paprasta naudotis - tereikia prijungti prie automobilyje esančio OBD2 lizdo (jį turi daugelis automobilių, pagamintų po 1996 metų). Aišku, su „Jtron ELM327 MINI“ komplektuojama ir programinė įranga bei instrukcijos.

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Nuolaidos kupono kodas ir sąlygos

Galutinė kaina

„Xiaomi Mi Mi WiFi 300M Amplifier 2“

4,91

1826

LT2018417RU8 (naujiems pirkėjams)

4,49 €

„Xiaomi Mi Band 2“

4,89

12372

LT2018417RU3 (naujiems pirkėjams)

18,79 €

„Xiaomi Piston Fresh“

4,9

3327

LT2018417RU7 (naujiems pirkėjams)

2,44 €

„Xiaomi Roidmi 3S“

4,81

14

LT2018414RU5 (naujiems pirkėjams)

9,80 €

„Xiaomi Amazfit Bip“

4,87

195

LT2018410RU9  (visiems pirkėjams)

49,99 €

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“

4,9

1113

LTEEROBOT18414 (visiems pirkėjams)

250,30 €

„Jtron ELM327 MINI“

4,85

448

       ELM327LT           (visiems pirkėjams)

2,44 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()