7 priežastys, kodėl „Vernee X1“ yra vienas geriausių vidutinės klasės telefonų 2018 metais  ()

Jei ieškote pilno ekrano („all-screen“) tipo, pasižyminčio galingu veikimu ir pažangiomis funkcijomis telefono, tačiau tokio, kuris nebūtų per daug brangus, „Vernee X1“ 6 GB RAM + 64 GB ROM yra vienas iš geriausių pasirinkimų, skelbia kompanija „Vernee“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigia gamintojas, „Vernee X1“ yra greitai ir sklandžiai dirbantis telefonas, kuris dabar aprūpintas daugybe papildomų funkcijų ir kainuoja vos 199,99 dolerius. O kad įrodytų, jog šis telefonas yra išties geras, pateikia ir 7 argumentus.

1. Madingas „all-screen“ tipo ekranas

„Vernee X1“ turi 6 colių įstrižainės FHD+ (2160 x 1980) 18:9 pilno tipo ekraną, kuris suteikia 12,5 % daugiau vaizdo, lyginant su pirmtaku. Ekrano santykis su visu telefonu yra 83,8 %. Tad nėra svarbu ar telefone bus skaitoma, žiūrimi mėgstami vaizdo įrašai, žaidžiami žaidimai ar kas nors perkama internetu, gamintojo teigimu, vaizdinė patirtis bus dar geresnė.

2.5D stiklas ir optimizuotas užapvalintas kampų dizainas puikiai tinka ekranui. 2.5D lenktas dizainas nugarėlėje su matine medžiaga užtikrina, kad telefonas itin tvirtai ir patogiai laikosi vienoje rankoje.

2. Išskirtinai puikios telefono veikimo savybės

Palyginus su ankstesne „Vernee X“ versija, naujame „Vernee X1“ buvo atliktas gilus darbo našumo ir energijos suvartojimo optimizavimas. „Vernee X1“ greitai ir sklandžiai susitvarkys su kasdienėmis užduotimis, tuo pačiu sunaudos mažiau energijos.

Šis išmanusis telefonas aprūpintas „Helio P23“ 8-nių branduolių procesoriumi, kurio didžiausias pagrindinis dažnis gali siekti iki 2,5 GHz. Tuo pačiu palaiko greitą LPDDR4X saugyklą. „Mali-G71-MP2“ vaizdo plokštė ir „VOS“ operacinė sistema darbo našumą padidino 10 %, o energijos suvartojimas krito 15 %.

6 GB RAM ir 64 GB ROM užtikrina, kad telefonas veikia sklandžiai, be jokių pastrigimų, o saugyklos vietos yra užtektinai. O jei kažkam jos pritrūktų, tai ne bėda, telefonas palaiko iki 128 GB talpos atminties kortelę.

3. Atnaujintos ir pagerintos 4 kameros

„Vernee“ kompanija teigia, kad „Vernee X1“ telefonas naudoja galingus keturių kamerų atnaujinimus, dėl kurių vaizdo kokybė dar labiau pagerėjo. 16 MP ir 5 MP dvigubos galinės „SONY IMX 258“ kameros turi dvigubą f/2.0 diafragmą ir palaiko „PDAF“ technologiją. Fokusavimo laikas tėra 0,2 sekundės, tad vaizdas yra stabilesnis ir aiškesnis.

13 MP ir 5 MP dvigubos priekinės kameros taip pat atnaujintos ir palaiko „grožio režimą 2.0“. Kaip teigia gamintojas, dėl priekinės blykstės ir atnaujintos grožio aritmetikos suderinimo, asmenukės dabar atrodys žymiai meniškiau.

4. Milžiniškos 6200 mAh talpos baterija

„Vernee X1“ aprūpintas didelės talpos baterija. 6200 mAh baterija užtikrina ne tik ilgą telefono veikimą vienu įkrovimu, bet kartu ir garantuoja saugesnį bei mažesnį energijos suvartojimą. Naudojant „VOS“ esantį energijos taupymo režimą, ši baterija užtikrins, kad „Vernee X1“ telefonas puikiai dirbs 4 dienas, o budėjime režime jo įkrauti nereikės 76 dienas.

Greita baterijos įkrovimo technologija 9V/2A užtikrins, kad „Vernee X1“ galima įkrauti bet kur ir bet kada. Pilnai šį masyvi baterija bus įkraunama per 150 minučių. Be to, ji turi „OTG“ funkciją, kuri gali padėti įkrauti kitus įrenginius.

5. Greitesnis veido atpažinimas

Optimizuota „Face ID“ technologija padidino telefono atrakinimo greitį. Ir kaip teigia „Vernee“ kompanija, tereikės vieno žvilgsnio, kad atrakintumėte telefoną, ir „Face ID“ puikiai veikia net ir esant tamsioje aplinkoje. Žinoma, „Vernee X1“ palaiko ir pištų atspaudų nuskaitymo technologiją.

6. VoLTE/ViLTE 4G ryšiai

Dėl aukštos kokybės „Helio P23“ 8-nių branduolių lustų sistemos, „Vernee X1“ palaiko dvigubą 4G ryšį (VoLTE/ViLTE). Įdėtos dvi SIM kortelės palaiko aukščiausios kokybės vaizdo skambučius bei itin greitą interneto ryšį.  

7. Puikus kainos ir kokybės santykis

Dabar „Vernee X1“ 6 GB RAM + 64 GB ROM telefono versija kainuoja 199,99 dolerius. Jį galima įsigyti „Coolicool“ ir „Efox“ internetinėse parduotuvėse ir kaip teigia „Vernee“ kompanija: „už tokią kainą nieko panašaus į Vernee X1 rinkoje nerasite“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: