„Sakykite viso gero laidams“: „EISA“ išrinko jų manymu geriausias 2018 metų belaides ausines (Video)  (2)

Galima kalbėti kas tik šauna į galva, bet „JBL“ yra tos ausinės, kurios gerokai lenkia konkurentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai patvirtina ir „EISA“ technikos specialistai, kurie liko tiesiog sužavėti „JBL Everest Elite 750NC“ ausinėmis. Kas juos taip sužavėjo šiose ausinėse? Pateikiame jų komentarą.

„EISA“ komentaras: „sakykite viso gero laidams ir sutikite belaidį Bluetooth ryšį su šiomis labai ypatingomis ausinėmis, galinčiomis pasigirti galinga triukšmo slopinimo sistema. Pastaroji jums leis valdyti aplinkos triukšmo lygį, todėl galėsite visiškai atsiriboti nuo išorinio pasaulio. „JBL Everest Elite 750NC“ suteikia 20 valandų klausymo laiką ir lengvai atnaujinama per mobilią programėlę, kuri taip pat kontroliuoja daugybę funkcijų. Programuotojams yra įdiegtas netgi SDK, kurio dėka galima sukurti naujas programas specialiai šiam prietaisui.“

Tad akivaizdu, jog tai fantastiškos ausinės, kurios pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteristikomis: diapazonas siekia 10 Hz – 22 kHz, 16 omų varža, vos per 3 valandas įkrautos 850 mAh talpos ausinių baterijos energijos užteks 15 valandų nepertraukiamos muzikos klausymui, kai įjungtas aplinkos triukšmo slopinimas. Išjungus šią funkciją, baterijos energijos užteks 20 valandų.

Kaip ir minėjo „EISA“ specialistai, šioms „JBL Everest Elite 750NC“ ausinėms nereikia jokių laidų, jos veikia naudodamos „Bluetooth 4.0“ ryšį. Su visomis techninėmis „JBL Everest Elite 750NC“ specifikacijomis išsamiai galite susipažinti čia, bet iš principo tai vienos geriausių belaidžių ausinių rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(12)
(-7)

Komentarai (2)